Αιγύπτιος συνελήφθη στη Σαουδική Αραβία επειδή έτρωγε πρωινό με γυναίκα συνάδελφο του

Αιγύπτιος συνελήφθη στη Σαουδική Αραβία επειδή έτρωγε πρωινό με γυναίκα συνάδελφο του Facebook Twitter
0

Ένας Αιγύπτιος, που εργάζεται στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, συνελήφθη από τις αρχές της χώρας επειδή έτρωγε πρωινό μαζί με μια γυναίκα συνάδελφο του. 

Ο άντρας ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο Διαδίκτυο. Σε κάποια στιγμή η συνάδελφος του φαίνεται να τον ταΐζει στο στόμα, κάτι που προκάλεσε οργή στη βαθιά συντηρητική Σαουδική Αραβία. Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. 

Αργότερα ο επίσημος λογαριασμός του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης της χώρας ανακοίνωσε πως ο άντρας συνελήφθη και πως ο ιδιοκτήτης της εταιρίας καλείται να ερευνήσει αν «παραβιάζονται οι νόμιμες για τις γυναίκες συνθήκες εργασίας» στην εταιρία του. 

Στο Διαδίκτυο προκλήθηκε διαμάχη με μια μερίδα του κοινού να κατηγορεί τις αρχές για αυτή την «ακραία» και «αδικαιολόγητη» πράξη.

Άλλοι όμως ζήτησαν την αυστηρή τιμωρία τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας που εμφανίζονται στο βίντεο.

Κάποιοι μάλιστα έφτασαν να κατηγορήσουν τον διάδοχο του θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν και την πρόσφατη απόφαση του που δίνει περισσότερες ελευθερίες στις γυναίκες, όπως το δικαίωμα να οδηγούν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM