Διαψεύδει η Κύπρος τους ισχυρισμούς του Νίκου Παππά για τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών

Διαψεύδει η Κύπρος τους ισχυρισμούς του Νίκου Παππά για τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ / Αλεξανδρος Μπελτές
0

Ο πρόεδρος του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου της Κύπρου, Νεόφυτος Επαμεινώνδας διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Νίκου Παππά αναφορικά με τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο γενικός διευθυντής της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου υποστήριξε ότι στην Κύπρο λειτουργούν επτά ιδιωτικά κανάλια και όχι τέσσερα, όπως τόνισε πρόσφατα ο υπουργός Επικρατείας.

Ξεκαθάρισε ακόμα ότι «η αρμόδια Αρχή για να χορηγήσει, να τροποποιήσει ή να ανακαλέσει άδειες είναι μόνο η Αρχή (Ραδιοτηλεόρασης)», δηλαδή το αντίστοιχο ΕΣΡ.

«Έχουν χορηγηθεί 11 άδειες που λειτουργούν τηλεοπτικούς οργανισμούς. Επτά είναι γενικού ενδιαφέροντος, δηλαδή με πρόγραμμα ποικίλης ύλης, είναι σταθμοί ελεύθερης λήψης. Οι άλλοι τέσσερις είναι συνδρομητικοί, θεματικοί και εκπέμπουν μέσω Ίντερνετ ή καλωδιακής τηλεόρασης» τόνισε στο Έψιλον ο κ. Επαμεινώνδας.

Πρόσθεσε ακόμα ότι το θεσμικό πλαίσιο για να ξεκαθαρίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στην Κύπρο απλοποιήθηκε το 2010, ενώ το ετήσιο τέλος για κάποιον που διαθέτει μια τηλεοπτική άδεια είναι 51.400 ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι η βοήθεια που έχει σταλθεί «δεν πρόκειται για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ιράν»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Axios: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετρούν ήδη δύο εβδομάδες και συνεχίζουν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Ιράν θα διαρκέσουν 4 με 6 εβδομάδες. Γιατί όμως όλοι προβλέπουν μια μακροχρόνια κρίση;
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: «Ήξερα για τα Στενά του Ορμούζ, όπως και ότι ο Μπιν Λάντεν θα επιτίθετο στους Δίδυμους Πύργους»

Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε για ακόμη μία φορά πως στο βιβλίο του, με τίτλο «The America We Deserve», είχε προβλέψει την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΡΑΚ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Mission Accomplished;» - Η θριαμβολογία του 2003 που στοιχειώνει τη σημερινή σύγκρουση με το Ιράν

Η εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και η πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν - Με αφορμή τον πόλεμο ΗΠΑ - Ιράν σήμερα, πολλοί αναλυτές βλέπουν ανησυχητικές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο συγκρούσεις
THE LIFO TEAM