Αντιδράσεις για βουλευτή των Ποδέμος που θήλασε το μωρό της στη Βουλή

Αντιδράσεις για βουλευτή των Ποδέμος που θήλασε το μωρό της στη Βουλή Facebook Twitter
3

Την προεκλογική της υπόσχεση ότι θα θηλάσει το μωρό της μέσα στην ισπανική Βουλή τήρησε η βουλευτής του αριστερού κόμματος Καρολίνα Μπεσκάνσα, στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του Κοινοβουλίου.

 «Αν μια μητέρα πρέπει να φροντίσει το μωρό της, πρέπει να το κάνει παντού. Είναι καιρός αυτή η αίθουσα να αρχίσει να μοιάζει με την υπόλοιπη χώρα» είπε η Μπεσκάνσα εξηγώντας την πράξη της.

Πάντως η Κάρμεν Κασόν, πρώην υπουργός Άμυνας, αντέδρασε λέγοντας: «Θήλαζα ακόμη όταν έγινα υπουργός και είχα το παιδί μου στο γραφείο. Κάθε τρεις ώρες έπρεπε να διακόψω για να τον ταΐσω. Εξάλλου υπάρχει βρεφονηπιακός σταθμός στο κοινοβούλιο». 

Αντιδράσεις για βουλευτή των Ποδέμος που θήλασε το μωρό της στη Βουλή Facebook Twitter

Πιο σκληρή ήταν η αντίδραση του  Χόρχε Φερνάντεζ Ντίαζ, που εκτελεί χρέη υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος χαρακτήρισε την κίνηση ως «αξιοθρήνητη» λέγοντας ότι η βουλευτής χρησιμοποιεί το παιδί της για πολιτικούς σκοπούς, ενώ η Κάρμεν Τσακόν, των Σοσιαλιστών, δήλωσε ότι «ήταν ειλικρινά περιττό».

Αντιδράσεις για βουλευτή των Ποδέμος που θήλασε το μωρό της στη Βουλή Facebook Twitter


Η Μπεσκάνσα δέχτηκε δέχτηκε επικρίσεις όμως ακόμη και από φεμινιστικές οργανώσεις που υποστήριξαν πως «δεν πρέπει να είναι δουλειά μιας γυναίκας μόνο, η ανατροφή του παιδιού». 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το έκανε μια φορά συμβολικά, δεν πιστεύω να γίνει συνήθεια. Οτι και να κάνει όμως δεν πρέπει να ασχολούνται μαζί της και να σχολιάζουν. Δεν βλάπτει κανέναν, μάλλον το αντίθετο.
Έχω ξαναγράψει για την απαράδεκτη ισοπέδωση των πάντων. «Όλα ίσα κι όμοια».Τι να πει κανείς γι αυτήν την πνευματική κατάπτωση ορισμένων που δεν διαθέτουν καν την στοιχειώδη ικανότητα να αντιληφθούν ότι δεν είναι όλα παντού «ίσα κι όμοια!