ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αντιδράσεις για βουλευτή των Ποδέμος που θήλασε το μωρό της στη Βουλή

Αντιδράσεις για βουλευτή των Ποδέμος που θήλασε το μωρό της στη Βουλή Facebook Twitter
3

Την προεκλογική της υπόσχεση ότι θα θηλάσει το μωρό της μέσα στην ισπανική Βουλή τήρησε η βουλευτής του αριστερού κόμματος Καρολίνα Μπεσκάνσα, στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του Κοινοβουλίου.

 «Αν μια μητέρα πρέπει να φροντίσει το μωρό της, πρέπει να το κάνει παντού. Είναι καιρός αυτή η αίθουσα να αρχίσει να μοιάζει με την υπόλοιπη χώρα» είπε η Μπεσκάνσα εξηγώντας την πράξη της.

Πάντως η Κάρμεν Κασόν, πρώην υπουργός Άμυνας, αντέδρασε λέγοντας: «Θήλαζα ακόμη όταν έγινα υπουργός και είχα το παιδί μου στο γραφείο. Κάθε τρεις ώρες έπρεπε να διακόψω για να τον ταΐσω. Εξάλλου υπάρχει βρεφονηπιακός σταθμός στο κοινοβούλιο». 

Αντιδράσεις για βουλευτή των Ποδέμος που θήλασε το μωρό της στη Βουλή Facebook Twitter

Πιο σκληρή ήταν η αντίδραση του  Χόρχε Φερνάντεζ Ντίαζ, που εκτελεί χρέη υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος χαρακτήρισε την κίνηση ως «αξιοθρήνητη» λέγοντας ότι η βουλευτής χρησιμοποιεί το παιδί της για πολιτικούς σκοπούς, ενώ η Κάρμεν Τσακόν, των Σοσιαλιστών, δήλωσε ότι «ήταν ειλικρινά περιττό».

Αντιδράσεις για βουλευτή των Ποδέμος που θήλασε το μωρό της στη Βουλή Facebook Twitter


Η Μπεσκάνσα δέχτηκε δέχτηκε επικρίσεις όμως ακόμη και από φεμινιστικές οργανώσεις που υποστήριξαν πως «δεν πρέπει να είναι δουλειά μιας γυναίκας μόνο, η ανατροφή του παιδιού». 

3

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Το έκανε μια φορά συμβολικά, δεν πιστεύω να γίνει συνήθεια. Οτι και να κάνει όμως δεν πρέπει να ασχολούνται μαζί της και να σχολιάζουν. Δεν βλάπτει κανέναν, μάλλον το αντίθετο.
Έχω ξαναγράψει για την απαράδεκτη ισοπέδωση των πάντων. «Όλα ίσα κι όμοια».Τι να πει κανείς γι αυτήν την πνευματική κατάπτωση ορισμένων που δεν διαθέτουν καν την στοιχειώδη ικανότητα να αντιληφθούν ότι δεν είναι όλα παντού «ίσα κι όμοια!