Επτάχρονη επέζησε από συντριβή αεροσκάφους

Επτάχρονη επέζησε από συντριβή αεροσκάφους Facebook Twitter
0

Μία επτάχρονη επέζησε από τη συντριβή ενός αεροσκάφους στο Κεντάκι των ΗΠΑ, η οποία στοίχισε τη ζωή στους τέσσερις υπόλοιπους επιβαίνοντες.

Ο πιλότος του μικρού αεροσκάφους ανέφερε μηχανικά προβλήματα και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή μαζί του καθώς πετούσε πάνω από το νοτιοδυτικό τμήμα του Κεντάκι. Λίγη ώρα αργότερα, ένας κάτοικος ενημέρωσε την αστυνομία ότι ένα επτάχρονο κοριτσάκι είχε έρθει στο σπίτι του και του ανέφερε ότι είχε εμπλακεί σε αεροπορικό δυστύχημα.

"Το κορίτσι απεγκλωβίστηκε μόνο του από τα συντρίμμια, βρήκε το πλησιέστερο σπίτι και ανέφερε το αεροπορικό δυστύχημα. Είναι θαύμα ότι επέζησε, αλλά είναι τραγικό ότι άλλοι τέσσερις δεν τα κατάφεραν", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η επτάχρονη διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM