Επτάχρονη επέζησε από συντριβή αεροσκάφους

Επτάχρονη επέζησε από συντριβή αεροσκάφους Facebook Twitter
0

Μία επτάχρονη επέζησε από τη συντριβή ενός αεροσκάφους στο Κεντάκι των ΗΠΑ, η οποία στοίχισε τη ζωή στους τέσσερις υπόλοιπους επιβαίνοντες.

Ο πιλότος του μικρού αεροσκάφους ανέφερε μηχανικά προβλήματα και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή μαζί του καθώς πετούσε πάνω από το νοτιοδυτικό τμήμα του Κεντάκι. Λίγη ώρα αργότερα, ένας κάτοικος ενημέρωσε την αστυνομία ότι ένα επτάχρονο κοριτσάκι είχε έρθει στο σπίτι του και του ανέφερε ότι είχε εμπλακεί σε αεροπορικό δυστύχημα.

"Το κορίτσι απεγκλωβίστηκε μόνο του από τα συντρίμμια, βρήκε το πλησιέστερο σπίτι και ανέφερε το αεροπορικό δυστύχημα. Είναι θαύμα ότι επέζησε, αλλά είναι τραγικό ότι άλλοι τέσσερις δεν τα κατάφεραν", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η επτάχρονη διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM