Άγνωστοι αφαίρεσαν τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ και επιχειρούν να τον πουλήσουν έναντι 48 χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild-Zeitung, την  περασμένη εβδομάδα, το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύθηκε επί εξάμηνο ο Μίχαελ Σουμάχερ, κατέθεσε μήνυση για την κλοπή του ιατρικού φακέλλου του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται για τις δυο πρώτες σελίδες του φακέλου του Σουμάχερ από τις 10 συνολικά.

 

Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, η Σαμπίνε Κεμ, προειδοποίησε χθες σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ότι «η αγορά εγγράφων/δεδομένων, καθώς και η δημοσίευσή τους, είναι παράνομη».

 

 «Εδώ και μερικές ημέρες, έγγραφα/δεδομένα που έχουν κλαπεί, ο κάτοχος των οποίων ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον ιατρικό φάκελλο του Μίχαελ Σουμάχερ, προσφέρονται σε ορισμένους εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης έναντι αντιτίμου. Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε εάν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Αλλά το γεγονός είναι ότι τα έγγραφα είναι κλεμμένα. Η κλοπή έχει καταγγελθεί. Έχει γίνει προσφυγή στις αρμόδιες αρχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr