H Αίγυπτος απελαύνει τον Τούρκο πρέσβη

H Αίγυπτος απελαύνει τον Τούρκο πρέσβη Facebook Twitter
2

Η Αιγυπτιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι απελαύνει τον Τούρκο πρέσβη στη χώρα. Η Τουρκία κατηγορείται ότι υποστηρίζει οργανώσεις που στρέφονται εναντίον της σταθερότητας της χώρας, ένας υπαινιγμός για τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Η Τουρκία αντέδρασε και κήρυξε τον Αιγύπτιο πρέσβη, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη χώρα, "ανεπιθύμητο πρόσωπο".

Η Τουρκία είχε συνάψει στενές σχέσεις με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Μόρσι, ο οποίος ανατράπηκε το καλοκαίρι από τον αιγυπτιακό στρατό. Από τότε στέκεται στο πλευρό του Μόρσι και των Αδελφών Μουσουλμάνων και είναι από τους σφοδρότερους επικριτές του πραξικοπήματος.

Και στις δύο χώρες θα παραμείνει το υπόλοιπο προσωπικό στις πρεσβείες με επικεφαλής τον τυπικά δεύτερο της ιεραρχίας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM