Επίσκεψη στον τάφο του Τζον Φ. Κένεντι από τον Ομπάμα και το ζεύγος Κλίντον

Επίσκεψη στον τάφο του Τζον Φ. Κένεντι από τον Ομπάμα και το ζεύγος Κλίντον Facebook Twitter
1

Συμβολική επίσκεψη θα πραγματοποιήσουν σήμερα στον τάφο του Τζον Φ. Κένεντι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 50η επέτειο από την δολοφονία του ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον.

Η Χίλαρι Κλίντον θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

ΤΟ βράδυ στον Λευκό Οίκο ο Ομπάμα θα εκφωνήσει ομιλία στη μνήμη του Κένεντι κατά τη τελετή απονομής του προεδρικού Παράσημου της Ελευθερίας, το οποίο είχε θεσπιστεί από τον Κένεντι. Μεταξύ άλλων φέτος θα βραβευτούν ο διευθυντής της Washington Post, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Λατρεύω τη Χίλαρι!!! Ηillary for President!Aς αφήσουν κατά μέρος την πυροβολημένη Δεξιά (μα, κυριολεκτικά) και ας προχωρήσουν το πρόγραμμα Obama Care. Η Χίλαρυ όμως είναι cult. Πέρα και πάνω από κάθε σύγκριση. Απλά Θεά!