Η Συριακή αντιπολίτευση θα συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Γενεύης

Η Συριακή αντιπολίτευση θα συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Γενεύης Facebook Twitter
0

Η συριακή αντιπολίτευση με ανακοίνωσή της δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στις διεθνείς ειρηνευτικές συνομιλίες που θα διεξαχθούν στη Γενεύη, οι οποίες αποσκοπούν στο τέλος του πολύμηνου εμφυλίου πολέμου στη Συρία και τη δημιουργία ενός μεταβατικού πολιτικού οργάνου.

Η αντιπολίτευση ζήτησε να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι, να επιτραπεί η πρόσβαση σε πολιορκημένες περιοχές και να επιτραπεί η πρόσβαση διεθνών ανθρωπιστικών οργανώσεων σε πολιορκημένες περιοχές.

Οι Ισλαμιστές αντάρτες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στη διαδικασία και προειδοποίησαν ότι αν οι συνομιλίες δεν οδηγήσουν σε ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ θα κατηγορήσουν ως προδότες όποιους συμμετέχουν σε αυτές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM