Απεργία την Πρωτομαγιά

Ινδία: 38.310 κρούσματα κορονωνοϊού και 490 θάνατοι σε 24 ώρες

Ινδία: 38.310 κρούσματα κορονωνοϊού και 490 θάνατοι σε 24 ώρες Facebook Twitter
0

Το δεύτερο κύμα μετάδοσης κορωνοϊού στην Ινδία προκάλεσε 38.310 κρούσματα του SARS-CoV-2 σε 24 ώρες, με το σύνολο των μολύνσεων να φθάνει πλέον τα 8,27 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.

Το ίδιο διάστημα άλλοι 490 ασθενείς πέθαναν εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στην Ινδία να φθάνει τους 123.097 νεκρούς, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Για ένατη συνεχόμενη ημέρα οι νέες μολύνσεις παρέμειναν κάτω από τις 50.000 στη γιγαντιαία χώρα, καθώς η καμπύλη της πανδημίας βρίσκεται σε πτώση μετά την κορύφωσή της τον Σεπτέμβριο, ειδικοί ωστόσο προειδοποιούν πως απειλείται νέα έξαρση, καθώς μέσα στον μήνα το ημερολόγιο έχει μεγάλες γιορτές των ινδουιστών. Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα είναι 541.405.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η κατάσταση είναι πιο δύσκολη στην πρωτεύουσα Νέο Δελχί, όπου η εξάπλωση του ιού επιταχύνεται (+59.199 κρούσματα σε 14 ημέρες).

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ