Σε καραντίνα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν -Η ανάρτηση στο Twitter

Σε καραντίνα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν -Η ανάρτηση στο Twitter Facebook Twitter
EPA
0

Σε καραντίνα μπήκε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, έπειτα από συνάντηση με άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Η επικεφαλής της Κομισιόν ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε αυτοαπομόνωση, μέχρι το πρωί της Τρίτης, με ανάρτησή της στο Twitter. Πάντως, επεσήμανε ότι το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ήταν αρνητικό, ενώ γίνει επαναληπτικός έλεγχος σήμερα.

«Ενημερώθηκα ότι συμμετείχα σε συνάντηση την περασμένη Τρίτη, στην οποία έδωσε το παρών άτομο που χθες βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τους κανονισμούς που είναι σε ισχύ, μπαίνω σε αυτοαπομόνωση μέχρι αύριο το πρωί. Βρέθηκα αρνητική στον ιό σε έλεγχο την Πέμπτη και θα εξεταστώ ξανά σήμερα», έγραψε στην ανάρτησή της η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.


Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Κομισιόν μετείχε στη Σύνοδο Κορυφής που έγινε στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Μάλιστα, είχε κατ' ιδίαν συνάντηση και με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνόδου.

Επιπλέον, είχαν νέα συνάντηση- μαζί με τους Άνγκελα Μέρκελ, Εμανουέλ Μακρόν, Νίκο Αναστασιάδη και Σαρλ Μισέλ- σε διάλειμμα της Συνόδου, με αντικείμενο το κείμενο συμπερασμάτων. Πάντως, στα πλάνα και τις φωτογραφίες από τις συναντήσεις στις Βρυξέλλες, οι ηγέτες και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι φορούσαν μάσκες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ