Ο Μπίλι Τζόελ παίζει σε ένα παρατημένο πιάνο σε δρόμο του Λονγκ Άιλαντ και γίνεται viral

Ο Μπίλι Τζόελ παίζει σε ένα παρατημένο πιάνο σε δρόμο του Λονγκ Άιλαντ και γίνεται viral Facebook Twitter
0

Δεδομένης της ποιότητας, αλλά και της διασημότητάς του, θα περίμενε κανείς ο Μπίλι Τζόελ να παίζει μόνο σε πιάνα από Steinway & Sons και πάνω. Όμως, όχι. Ο 71χρονος τραγουδιστής απαθανατίστηκε από περαστικό να παίζει σε ένα πιάνο που κάποιος είχε παρατήσει σε δρόμο του Λονγκ Άιλαντ.

Και κάπως έτσι, οι λιγοστοί τυχεροί περαστικοί απόλαυσαν την αυτοσχέδια παράσταση του διάσημου τραγουδοποιού και τραγουδιστή, την οποία κατέγραψε κάποιος στο κινητό του. 

Ο ίδιος βρισκόταν πάνω στη μοτοσικλέτα του όταν πρόσεξε το παρατημένο πιάνο στην άκρη του πεζοδρομίου, στην κοινότητά Χάντινγκτον. Με το κράνος του ακόμα παίζει ένα κομμάτι ραγκτάιμ, προτού διαπιστώσει πόσο καλό πιάνο είναι.

 

«Είναι ένα πάρα πολύ καλό πιάνο. Απλώς θέλει κούρδισμα. Είναι τόσο κρίμα που πετάχτηκε» διαπιστώνει ο ίδιος.

Μάλιστα, ο ίδιος προτείνει να δωρίσουν το πιάνο στο κατάστημα μεταχειρισμένων της Society of Saint Vincent de Paul (οργάνωσης για τη βοήθεια φτωχών και αναξιοπαθούντων).

Ο εκπρόσωπος τού Τζόελ επιβεβαίωσε πως ήταν αυτός στο βίντεο που έγινε viral.

Όσο για το πιάνο, άγνωστο τι απέγινε.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM