Ο Τραμπ κατηγορεί ηγετικό στέλεχος του Black Lives Matter για προδοσία και εξέγερση

Ο Τραμπ κατηγορεί ηγετικό στέλεχος του Black Lives Matter για προδοσία και εξέγερση Facebook Twitter
ΕPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε ένα από τα ηγετικά στελέχη του κινήματος Black Lives Matter για προδοσία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε μέσω Twitter στον Χοκ Νιούσομ, για τα όσα είπε ο τελευταίος σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. Το ηγετικό στέλεχος του BLM έκρινε ότι οι πρόσφατες διαδηλώσεις οδήγησαν σε ειλικρινή πολιτικό διάλογο για την προώθηση μεταρρυθμίσεων στην αστυνομία, αλλά και στη σύλληψη αστυνομικών, αλλά απέφυγε να καταδικάσει τα επεισόδια.

«Έχω πει (...) αν αυτή η χώρα δεν μας δώσει αυτό που θέλουμε, τότε θα κάψουμε αυτό το σύστημα και θα το αντικαταστήσουμε», δήλωσε ο ακτιβιστής. «Θα μπορούσα να μιλάω μεταφορικά. Θα μπορούσα να μιλάω κυριολεκτικά. Είναι ζήτημα ερμηνείας», συμπλήρωσε.

«Αυτό είναι προδοσία, στάση, εξέγερση!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter και σε επόμενη ανάρτησή του επιτέθηκε στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο γιατί «Θέλει να βάψει τη φημισμένη και όμορφη 5η Λεωφόρο, μπροστά από Trump Tower/ Tiffany με μια μεγάλη κίτρινη επιγραφή Black Lives Matter», επικρίνοντας το κίνημα για συνθήματα για δολοφονίες αστυνομικών.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ dpa, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ