Corey La Barrie: Ο γνωστός Youtuber σκοτώθηκε σε τροχαίο την ημέρα των γενεθλίων του

Corey La Barrie: Ο γνωστός Youtuber σκοτώθηκε σε τροχαίο την ημέρα των γενεθλίων του Facebook Twitter
0

Ο διάσημος YouTuber Corey La Barrie κατέληξε μετά από τροχαίο ανήμερα των γενεθλίων του.

Το δυστύχημα συνέβη την Κυριακή, στις 9:39μ.μ τοπική ώρα στη συμβολή των οδών Huston Street και Carpenter Avenue στο Λος Άντζελες. Στο τιμόνι ήταν ο 27χρονος φίλος του La Barrie, Daniel Silva. Το αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά σε μια διαφημιστική πινακίδα και στη συνέχεια καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο.

Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ Arvin Buenaventura ο 27χρονος Silva επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο εγκαταλείποντας τον συνοδηγό, αλλά τον εμπόδισαν περαστικοί που έτρεξαν να βοηθήσουν. Και οι δύο μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο και ο La Barrie υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματα του, ενώ αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στον Silva και να συλληφθεί μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Corey La Barrie: Ο γνωστός Youtuber σκοτώθηκε σε τροχαίο την ημέρα των γενεθλίων του Facebook Twitter
Ο Silva επιχείρησε να εγκαταλείψει τον La Barrie

O 25χρονος Youtuber γιόρταζε εκείνη την ημέρα τα γενέθλιά του και λίγο πριν σκοτωθεί, είχε γράψει στο Twitter ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους φανς του για τις ευχές. «Ευχαριστώ για τις ευχές, σας αγαπώ παιδιά! Σας άρεσε ο πρόλογός μου στο stream;»

Ο La Barrie μαζί με τον συμπαρουσιαστή του Crawford Collins ήταν ένα διάσημο ντούο του Youtube, δημοσιεύοντας τακτικά βίντεο στο κανάλι Corey & Crawford με 104,000 συνδρομητές. Ο ίδιος είχε στο δικό του κανάλι πάνω από τους τριπλάσιους ενώ είχε συμμετάσχει και στο "The Reality House", την σειρά των Kian Lawley και JC Caylen, στην οποία 13 YouTubers συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη με έπαθλο 25.000 δολάρια. 

Μαζί με το διαδικτυακό του δίδυμο, τον «υιοθετημένο του αδελφό», όπως τον αποκαλούσε.

Η μητέρα του και ο αδελφός του επιβεβαίωσαν τον θάνατο του με μήνυμα στο Instagram κατηγορώντας τον Silva ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

«Δεν είναι κάτι που πίστευα ότι θα έπρεπε να κάτσω και να γράψω ή αυτό που θέλω να κάνω, αλλά όλοι έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν ότι ο αδελφός μου, Corey σκοτώθηκε χθες σε ένα τροχαίο με τον μεθυσμένο φίλο του να οδηγεί», έγραψε ο αδελφός του. «Αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που έπρεπε ποτέ να κάνω και δεν ξέρω πώς θα συνεχίσω χωρίς εσένα. Μου λείπεις τόσο πολύ, αυτό δεν είναι δίκαιο, σε ευχαριστώ που ήσουν ο καλύτερος μεγάλος αδελφός που θα μπορούσε να έχει κανείς. Σε αγαπώ τόσο πολύ και η ζωή μου δεν είναι ίδια χωρίς εσένα. Αναπαύσου εν ειρήνη. Υ.Γ πες "γεια" στον παππού και στην γιαγιά για μένα. Σ' αγαπώ».

View this post on Instagram

The c4house did a little quarantine photo shoot! And here is some of the pictures! 🥺👉🏽👈🏽

A post shared by Corey La Barrie (@coreylabarrie) on

Εδώ σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανέβασε πριν τον θάνατό του

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Λος Άντζελες για το περιστατικό

Corey La Barrie: Ο γνωστός Youtuber σκοτώθηκε σε τροχαίο την ημέρα των γενεθλίων του Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ