Καλιφόρνια: «Πατέρας πέταξε το παιδί του σε γκρεμό αφού μαχαίρωσε την γυναίκα του»

Καλιφόρνια: «Πατέρας πέταξε το παιδί του σε γκρεμό αφού μαχαίρωσε την γυναίκα του» Facebook Twitter
0

Η αστυνομία θα συλλάβει έναν άνδρα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε την έγκυο γυναίκα του και πέταξε το πρώτο παιδί τους από γκρεμό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Ο 49χρονος Άνταμ Σλέιτερ από το Παλμ Ντιζέρτ είναι ο Νο1 ύποπτος στις έρευνες που διεξάγονται από τις αρχές της κομητείας Ρίβερσάιντ και «σύντομα θα συλληφθεί και θα του απαγγελθούν επισήμως κατηγορίες», όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο σερίφης της περιοχής. 

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν ο Σλέιτερ συνάντησε μια γυναίκα σε πάρκινγκ της περιοχής έξω από μία εκκλησία. Η αστυνομία δεν έδωσε τα στοιχεία της γυναίκας στη δημοσιότητα αλλά ο τοπικός σταθμός News Channel 3 μετέδωσε πως επρόκειτο για την γυναίκα του Σλέιτερ, την 23χρονη Άσλεϊ Γκρόουμ ενώ στις κάμερες μίλησαν και συγγενείς της.  

Η νέα μητέρα βρέθηκε αιμόφυρτη στο πάρκινγκ εκκλησίας στο Ίντιαν Γουέλς, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, μετά από κλήση στην αστυνομία στις 8:30π.μ τοπική ώρα. Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη (που δεν την κατονομάζει). 

Τριάντα λεπτά μετά την πρώτη επίθεση, περί τις 9π.μ, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια, δέχτηκε μία αναφορά για σύγκρουση οχημάτων στο 15ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου 74 στην Σάντα Ρόσα, στην ορεινή περιοχή San Jacinto Mountains. Η περιγραφή του οχήματος που είχε ανατραπεί, ταίριαζε απόλυτα με αυτή του οχήματος με το οποίο είχε διαφύγει ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι. 

Αμέσως μετά την σύγκρουση των οχημάτων, περαστικοί έτρεξαν προς το σημείο για να βοηθούν τους τραυματίες. Ο 49χρονος βγήκε τραυματισμένος από το όχημα και μαχαίρωσε έναν ανυποψίαστο άνδρα που έσπευσε στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο θέλοντας να απεγκλωβίσει το μωρό από το διπλανό κάθισμα. Ο Σλέιτερ άρπαξε το μικρό κορίτσι (που αργότερα ταυτοποιήθηκε ότι ήταν η κόρη του) και το πέταξε σε έναν απότομο γκρεμό με ρέμα, μπροστά σε αναρίθμητους αυτόπτες μάρτυρες. 

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο με τα πόδια και άρχισε να κατεβαίνει προς το φαράγγι που είχε πετάξει την κόρη του, «σύμφωνα με πολλαπλές και συγκλίνουσες αναφορές», όπως επιβεβαίωσε ο σερίφης. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έθεσαν υπό κράτηση τον άνδρα μετά από μικρή καταδίωξη. Λίγο αργότερα βρήκαν το μωρό στο βάθος του γκρεμού και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά την καταδίωξη, ο Σλέιτερ διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο και «θα συλληφθεί για φόνο μόλις πάρει εξιτήριο» σύμφωνα με τις αρχές. 

Θείος της 23χρονης μητέρας δήλωσε επωνύμως σε τοπικό σταθμό πως η ανιψιά του μαχαιρώθηκε αρκετές φορές στο στομάχι και τον λαιμό από τον σύζυγό της. «Πάλεψε εναντίον του και προσπάθησε να προστατευτεί. Αυτός πανικοβλήθηκε, μπήκε στο αυτοκίνητο και μου είπαν ότι πέταξε το μωρό».

Η Άσλεϊ Γκρόουμ ήταν έγκυος έξι μηνών ενώ η πρώτη της κόρη που δολοφονήθηκε, ήταν ηλικίας ενός έτους. Η νέα γυναίκα έκανε σελίδα στο GoFundMe για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της κόρης της κατονομάζοντας τον δράστη. «Η κόρη μου ήταν η αγάπη της ζωής μου και σήμαινε τα πάντα για μένα. Ό,τι έκανα και θα κάνω για την υπόλοιπη ζωή μου θα είναι για εκείνη».

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ