Κορωνοϊός: 13χρονος πέθανε στη Βρετανία -Μετά τη 12χρονη στο Βέλγιο

Κορωνοϊός: 13χρονος πέθανε στη Βρετανία -Μετά τη 12χρονη στο Βέλγιο Facebook Twitter
0

Ένα 13χρονο αγόρι, που είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό, άφησε την τελευταία του πνοή στη Βρετανία, το νεαρότερο θύμα του ιού στη χώρα.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση στους θανάτους στη Βρετανία. Το 24ωρο έως τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, 381 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα από τον ιό. Οι θάνατοι στη Βρετανία ανήλθαν σε 1.789, ενώ 25.150 είναι πλέον τα κρούσματα.

«Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια αυτή τη στιγμή», ανέφερε ανακοίνωση του King's College Hospital, που συμπλήρωνε ότι δεν θα γίνει κανένα άλλο σχόλιο για το συμβάν.

Σήμερα, οι αρχές του Βελγίου ανακοίνωσαν ότι μια 12χρονη κατέληξε από τον κορωνοϊό, κάνοντας λόγο για «πολύ σπάνιο γεγονός». Πριν από λίγα 24ωρα, στη Γαλλία είχε ανακοινωθεί ο θάνατος μιας 16χρονης

Ο 13χρονος Βρετανός μαθητής άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με το Sky News που επικαλείται συγγενείς του άτυχου αγοριού. Δυσκολευόταν να αναπνεύσει, οπότε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 13χρονος ήταν θετικός στον κορωνοϊό και την επόμενη ημέρα μπήκε σε τεχνητό κώμα, αλλά έχασε τη μάχη. Σύμφωνα με ανακοίνωση των γονιών του, το παιδί δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM