ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Χωρίς νέα κρούσματα κορωνοϊού η Βουλγαρία - Ο πρόεδρος ευχαριστεί τους πολίτες

Χωρίς νέα κρούσματα κορωνοϊού η Βουλγαρία - Ο πρόεδρος ευχαριστεί τους πολίτες Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχουν νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ, που έσπευσε να ευχαριστήσει του πολίτες για την τήρηση των μέτρων.

«Οι προσπάθειες κατά του νέου κορωνοϊού έχουν αποτέλεσμα και η καμπύλη διάδοσης στη Βουλγαρία παραμένει αρκετά χαμηλή, τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, στη διάρκεια συνάντησης με κυβερνητικούς αξιωματούχους με θέμα τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Ο Ρούμεν Ράντεφ ευχαρίστησε επίσης τους Βούλγαρους πολίτες για την τήρηση των μέτρων.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της ομάδας συντονισμού για την αντιμετώπιση του ιού, καθηγητής Βέντσισλαβ Μουταφτσίσκι είχε ανακοινώσει ότι δεν έχουν καταγραφεί σήμερα νέα κρούσματα κορονοϊού και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων παραμένει στα 81. Το 1/3 των ασθενών έχουν πνευμονία, αλλά η κατάσταση τους είναι υπό καλό έλεγχο.

Ο κ. Μουταφτσίσκι παρουσίασε προστατευτικές στολές που κατασκευάζονται στη Βουλγαρία και ανταποκρίνονται στα πρότυπα για τον κορωνοϊό. Είναι για πολλαπλή χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 50 πλύσεις μετά. Θα παραχθούν σε επαρκείς ποσότητες για να καλύψουν όλη την εγχώρια ζήτηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΒΤΑ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ