Ιρλανδία: Bουλευτής γιόρτασε την εκλογή του φιλώντας live τον σύντροφό του στο στόμα

Ιρλανδία: Bουλευτής γιόρτασε την εκλογή του φιλώντας live τον σύντροφό του στο στόμα Facebook Twitter
4

Οι εκλογές στην Ιρλανδία έφεραν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αναδεικνύοντας το Σιν Φέιν δεύτερο κόμμα στην κάτω βουλή. 

Στο περιθώριο των αποτελεσμάτων, ένα τρυφερό στιγμιότυπο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων, καθώς ο βουλευτής Ρόντερικ Ο'Γκόρμαν, γιόρτασε την εκλογή του φιλώντας στο στόμα τον σύντροφό του, Ρέι Χίλι, μπροστά στον φακό του καναλιού RTE. 


Η εικόνα έκανε τον γύρο της χώρας και σχολιάστηκε θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς λίγοι πολιτικοί στη χώρα έχουν δηλώσει ανοικτά γκέι. 

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Το είδα live το φιλί γιατί παρακολουθούσα τις Εκλογές στο RTE. Εντύπωση μπορεί να κάνει στο Ελλάντα που χει μείνει σε μια ονείρωξη του Μεσαίωνα. Στην Ιρλανδία που ο γάμος ατόμων του ίδιου φύλου είναι νόμιμος και ο Πρωθυπουργός τους είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και μάλιστα δεσμευμένος, δεν έκανε κάποια εντύπωση!
Πού είναι οι σχολιαστές που γράφουν συνήθως ότι και η Ιρλανδία είναι πολύ οπισθοδρομική, δεν είναι μόνο η Ελλάδα ο πάτος στην Ευρώπη. Φανταστείτε τέτοιο σκηνικό εδώ, κι ακόμα περισσοτερο τις αντιδράσεις απ τα ζώα της χώρας μας, πολιτευόμενα και μη.