Ιρλανδία: Bουλευτής γιόρτασε την εκλογή του φιλώντας live τον σύντροφό του στο στόμα

Ιρλανδία: Bουλευτής γιόρτασε την εκλογή του φιλώντας live τον σύντροφό του στο στόμα Facebook Twitter
4

Οι εκλογές στην Ιρλανδία έφεραν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αναδεικνύοντας το Σιν Φέιν δεύτερο κόμμα στην κάτω βουλή. 

Στο περιθώριο των αποτελεσμάτων, ένα τρυφερό στιγμιότυπο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων, καθώς ο βουλευτής Ρόντερικ Ο'Γκόρμαν, γιόρτασε την εκλογή του φιλώντας στο στόμα τον σύντροφό του, Ρέι Χίλι, μπροστά στον φακό του καναλιού RTE. 


Η εικόνα έκανε τον γύρο της χώρας και σχολιάστηκε θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς λίγοι πολιτικοί στη χώρα έχουν δηλώσει ανοικτά γκέι. 

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Το είδα live το φιλί γιατί παρακολουθούσα τις Εκλογές στο RTE. Εντύπωση μπορεί να κάνει στο Ελλάντα που χει μείνει σε μια ονείρωξη του Μεσαίωνα. Στην Ιρλανδία που ο γάμος ατόμων του ίδιου φύλου είναι νόμιμος και ο Πρωθυπουργός τους είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και μάλιστα δεσμευμένος, δεν έκανε κάποια εντύπωση!
Πού είναι οι σχολιαστές που γράφουν συνήθως ότι και η Ιρλανδία είναι πολύ οπισθοδρομική, δεν είναι μόνο η Ελλάδα ο πάτος στην Ευρώπη. Φανταστείτε τέτοιο σκηνικό εδώ, κι ακόμα περισσοτερο τις αντιδράσεις απ τα ζώα της χώρας μας, πολιτευόμενα και μη.