Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Ερντογάν απειλεί με νέα στρατιωτική επέμβαση στη Συρία

Ο Ερντογάν απειλεί με νέα στρατιωτική επέμβαση στη Συρία Facebook Twitter
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί με νέα στρατιωτική επέμβαση στη Συρία (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία μπορεί να κάνει νέα στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην Ιντλίμπ.

Σε περίπτωση που η κατάσταση στη βορειοδυτική επαρχία της Ιντλίμπ δεν επιλυθεί άμεσα, η Τουρκία μπορεί να κάνει στρατιωτική επέμβαση, είπε ο Ερντογάν, σε ομιλία του στην Άγκυρα, ενώπιον στελεχών του κόμματός του, του AKP.

Oι επιθέσεις από τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας στην περιοχή της Ιντλίμπ προκαλούν ανησυχία για νέο κύμα προσφύγων προς την Τουρκία. «Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια νέα εισροή προσφύγων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στο σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ για τη Μέση Ανατολή. Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε ορισμένες αραβικές χώρες ότι διαπράττουν προδοσία, μένοντας σιωπηλές για τα αμερικανικά σχέδια.

«Οι αραβικές χώρες, που υποστηρίζουν ένα τέτοιο σχέδιο, διαπράττουν προδοσία έναντι της Ιερουσαλήμ, καθώς και έναντι του λαού τους και, το σημαντικότερο, έναντι ολόκληρης της ανθρωπότητας», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP, Reuters

 

 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ