Έφηβος σκότωσε την μητέρα και τα αδέρφια του, κοιμήθηκε και μετά πήγε κανονικά σχολείο

Έφηβος σκότωσε την μητέρα και τα αδέρφια του, κοιμήθηκε και μετά πήγε κανονικά σχολείο Facebook Twitter
0

Οι αρχές της Αλαμπάμα συνέλαβαν έναν 16χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα και τους δυο αδερφούς του. 

Ο Landon Hudson Durham από το Μάνφορντ κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης μητέρας τους, Holli Christina Durham, και των 13χρονων δίδυμων αδερφών του, Branson William και Baron Joseph Durham.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας την Τρίτη, όπου βρήκε νεκρή την γυναίκα και τα δυο ανήλικα παιδιά, και όλοι τους έφεραν θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι. Ο 16χρονος φέρεται να τους δολοφόνησε πριν φύγει για το σχολείο το ίδιο πρωί.

Έφηβος σκότωσε την μητέρα και τα αδέρφια του, κοιμήθηκε και μετά πήγε κανονικά σχολείο Facebook Twitter

«Είναι από αυτά τα εγκλήματα που βλέπεις στην τηλεόραση ή στο ίντερνετ, που συμβαίνει σε άλλα μέρη. Το γεγονός πως συνέβη εδώ, πραγματικά μας σόκαρε», ανέφερε ο εισαγγελέας Steven Giddens. «Δεν το εύχομαι σε κανέναν αλλά είναι δύσκολο να πιστέψεις πως συμβαίνουν εδώ τέτοια πράγματα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την σελίδα της μητέρας στο Facebook, ήταν αρραβωνιασμένη και σκόπευσε σύντομα να παντρευτεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 16χρονος μαχαίρωσε την μητέρα και τα δυο αδέρφια του περίπου στις 3 τα ξημερώματα, πήγε για ύπνο και το επόμενο πρωί πήγε στο σχολείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Συγγενής τους προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους το πρωί της Τρίτης αλλά χωρίς αποτέλεσμα οπότε κάλεσε ένα άλλο μέλος της οικογένειας και μαζί πήγαν στο σπίτι, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον διαπιστώνουν photoshop φωτογραφικά πρακτορεία

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ