Viral το γλωσικό ατόπημα του Νετανιάχου: Αποκάλεσε κατά λάθος το Ισραήλ «πυρηνική δύναμη»

Viral το γλωσικό ατόπημα του Νετανιάχου: Αποκάλεσε κατά λάθος το Ισραήλ «πυρηνική δύναμη» Facebook Twitter
«Πυρηνική δύναμη» αποκάλεσε ο Νετανιάχου το Ισραήλ, ατόπημα που έκανε αστραπιαία το γύρο των social media - EUROKINISSI
0

Σε ένα ατυχές γλωσσικό ολίσθημα υπέπεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου που χαρακτήρισε το Ισραήλ «πυρηνική δύναμη».

Ο Νετανιάχου συμμετείχε στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, διαβάζοντας στα εβραϊκά έτοιμο κείμενο δηλώσεις για τη συμφωνία με την Ελλάδα και την Κύπρο για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed:«Η σημασία αυτού του πρότζεκτ είναι πως μετατρέπουμε το Ισραήλ σε πυρηνική δύναμη» είπε ο Νετανιάχου, ο οποίος μετά από μία μικρή παύση, έσπευσε να επανορθώσει, με ένα αμήχανο χαμόγελο, λέγοντας «ενεργειακή δύναμη».

Η σπάνια αυτή γκάφα από έναν από τους πιο προσεκτικούς πολιτικούς του Ισραήλ έκανε αστραπιαία το γύρο των social media.

Το Ισραήλ θεωρείται πως διαθέτει ατομικό οπλοστάσιο. Ωστόσο, ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αν διαθέτει πυρηνικά όπλα, διατηρώντας επί δεκαετίες την αποκαλούμενη πολιτική της αμφισημίας.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος οικοδεσπότης στο πρώτο garden party του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος οικοδεσπότης στο πρώτο garden party του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους

Ευδιάθετος ο βασιλιάς Κάρολος υποδέχθηκε στους κήπους του Μπάκιγχαμ 8.000 καλεσμένους για το πρώτο garden party της χρονιάς - Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έδωσαν το «παρών»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το σχέδιο δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλων Ουκρανών αξιωματούχων

Διεθνή / «Μικρό πουλί»: Πώς προδόθηκε το σχέδιο δολοφονίας του επικεφαλής των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών και του Ζελένσκι

Το τηλεφώνημα της ρωσικής FSB - Οι στρατολογημένοι Ουκρανοί - Η αμοιβή των πρακτόρων εφ' όσον πετύχαιναν να δολοφονηθούν ανώτατοι Ουκρανοί αξιωματούχοι πριν το Πάσχα
NEWSROOM