Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για το «Μόνος στο Σπίτι» και την γκεστ εμφάνιση: «Τιμή μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για το «Μόνος στο Σπίτι» και την γκεστ εμφάνιση: «Τιμή μου» Facebook Twitter
0

Πολύ πριν εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ, ως ένας απλός επιχειρηματίας, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη».

Στρατιώτης τον ρώτησε για το θέμα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

«Ήμουν λίγο νεότερος, θα έλεγα» απάντησε ο πρώην μεγιστάνας των ακινήτων, που τότε μόλις είχε αποκτήσει το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές της ταινίας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

«Ήταν προφανώς μια μεγάλη επιτυχία» συνέχισε. «Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία, μία από τις μεγαλύτερες. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε κάτι ανάλογο».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια πολύ σύντομη εμφάνιση στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1992.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ