Τούρκος Αντιπρόεδρος: Θα στείλουμε στρατεύματα στην Ανατολική Μεσόγειο, αν χρειαστεί

Τούρκος Αντιπρόεδρος: Θα στείλουμε στρατεύματα στην Ανατολική Μεσόγειο, αν χρειαστεί Facebook Twitter
Ακόμα και
0

Η Τουρκία επαναβεβαίωσε, δια του αντιπροέδρου της, Φουάτ Οκτάι την ετοιμότητά της να κάνει ό,τι απαιτείται στη διεθνή σκηνή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την αποστολή στρατευμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Αν κριθεί απαραιτητο, η Τουρκία θα στείλει στρατεύματα, θα κάνει γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, θα ξεκινήσει διασυνοριακή επιχείρηση, θα κάνει ό,τι απαιτείται» διεμήνυσε ο Φουάτ Οκτάι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό 2020, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

«Είμαστε υπόλογοι μόνο για το έθνος μας» τόνισε, αναφερόμενος στις διεθνείς, αλλά και εσωτερικές επικρίσεις και σημειώνοντας: «Η Τουρκία ενεργεί σύμφωνα με τα συμφέροντα της χώρας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM