Πεδίο μάχης το Παρίσι: Σοβαρά επεισόδια - Η αστυνομία εφόρμησε στους διαδηλωτές

Πεδίο μάχης το Παρίσι: Σοβαρά επεισόδια - Η αστυνομία εφόρμησε στους διαδηλωτές Facebook Twitter
2

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων, κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος, στο πλαίσιο μιας μαζικής απεργίας σήμερα στη Γαλλία, μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Η γαλλική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και εφόρμησε εναντίον διαδηλωτών, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους κι έσπασαν πολλές βιτρίνες, σε κοντινή απόσταση από την πλατεία της Δημοκρατίας, στο ανατολικό τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πεδίο μάχης το Παρίσι: Σοβαρά επεισόδια - Η αστυνομία εφόρμησε στους διαδηλωτές Facebook Twitter

Εργαζόμενοι στον σιδηροδρομικό τομέα, δάσκαλοι και ιατρικό προσωπικό έδωσαν το παρόν σε μία από τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις της τελευταίας δεκαετίας, αποφασισμένοι να αναγκάσουν την κυβέρνηση του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να εγκαταλείψει τα σχέδιά της να αναδιαμορφώσει το γενναιόδωρο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Η Ρωσία κλιμακώνει τις πιέσεις στην Αρμενία ενόψει εκλογών: Απαγορεύει την εισαγωγή οπωροκηπευτικών

Η Μόσχα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θερμές σχέσεις που αναπτύσσει το Γερεβάν με τη Δύση υπό τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διεκδικεί τρίτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM