Προσποιήθηκε την άρρωστη για μία καλύτερη θέση - Συνελήφθη κατά την προσγείωση του αεροσκάφους

Προσποιήθηκε την άρρωστη για μία καλύτερη θέση - Συνελήφθη κατά την προσγείωση του αεροσκάφους Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Μια γυναίκα συνελήφθη στις ΗΠΑ καθώς προσποιήθηκε ότι πάσχει από κάποια ασθένεια, σε μία προσπάθειά της να εξασφαλίσει καλύτερη θέση στο αεροσκάφος που ταξίδευε, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Το αεροσκάφος της American Eagle, που εκτελούσε δρομολόγιο ανάμεσα στην Πενσακόλα και στο Μαϊάμι, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα της Παρασκευής, μία ώρα μετά την απογείωσή του, καθώς μία επιβάτιδα χρειαζόταν ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της μητρικής εταιρείας American Airlines. Λίγο μετά την απογείωση, όπως έκανε γνωστό το αστυνομικό τμήμα της Πενσακόλα, μία επιβάτιδα άρχισε να παραπονιέται και να ζητάει ένα καλύτερο κάθισμα. Όταν οι αεροσυνοδοί της είπαν ότι δεν μπορούν να της προσφέρουν καλύτερο κάθισμα εκείνη δήλωσε ότι νιώθει άρρωστη. Έτσι ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Πενσακόλα.

Με την άφιξη το προσωπικό του αεροσκάφους διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε προσποιηθεί ότι αντιμετώπιζε ιατρικό ζήτημα και της ζήτησαν να αποβιβαστεί. Όταν εκείνη αρνήθηκε κάλεσαν την αστυνομία. Η αποβίβαση των υπόλοιπων επιβατών έγινε κανονικά και η γυναίκα κατέβηκε από το αεροσκάφος μετά από συζητήσεις με την αστυνομία και τον πιλότο. Λίγο μετά το αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά με προορισμό το Μαϊάμι. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε σε μονάδα ψυχικής υγείας για να εξετασθεί, γεγονός που επιτρέπει η νομοθεσία της Φλόριντα. Προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η υπόθεση όμως παραμένει ανοιχτή. 

Με πληροφορίες από CNN 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM