Προσποιήθηκε την άρρωστη για μία καλύτερη θέση - Συνελήφθη κατά την προσγείωση του αεροσκάφους

Προσποιήθηκε την άρρωστη για μία καλύτερη θέση - Συνελήφθη κατά την προσγείωση του αεροσκάφους Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Μια γυναίκα συνελήφθη στις ΗΠΑ καθώς προσποιήθηκε ότι πάσχει από κάποια ασθένεια, σε μία προσπάθειά της να εξασφαλίσει καλύτερη θέση στο αεροσκάφος που ταξίδευε, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Το αεροσκάφος της American Eagle, που εκτελούσε δρομολόγιο ανάμεσα στην Πενσακόλα και στο Μαϊάμι, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα της Παρασκευής, μία ώρα μετά την απογείωσή του, καθώς μία επιβάτιδα χρειαζόταν ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της μητρικής εταιρείας American Airlines. Λίγο μετά την απογείωση, όπως έκανε γνωστό το αστυνομικό τμήμα της Πενσακόλα, μία επιβάτιδα άρχισε να παραπονιέται και να ζητάει ένα καλύτερο κάθισμα. Όταν οι αεροσυνοδοί της είπαν ότι δεν μπορούν να της προσφέρουν καλύτερο κάθισμα εκείνη δήλωσε ότι νιώθει άρρωστη. Έτσι ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Πενσακόλα.

Με την άφιξη το προσωπικό του αεροσκάφους διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε προσποιηθεί ότι αντιμετώπιζε ιατρικό ζήτημα και της ζήτησαν να αποβιβαστεί. Όταν εκείνη αρνήθηκε κάλεσαν την αστυνομία. Η αποβίβαση των υπόλοιπων επιβατών έγινε κανονικά και η γυναίκα κατέβηκε από το αεροσκάφος μετά από συζητήσεις με την αστυνομία και τον πιλότο. Λίγο μετά το αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά με προορισμό το Μαϊάμι. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε σε μονάδα ψυχικής υγείας για να εξετασθεί, γεγονός που επιτρέπει η νομοθεσία της Φλόριντα. Προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η υπόθεση όμως παραμένει ανοιχτή. 

Με πληροφορίες από CNN 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM