Κύπρος: Σοβαρή καταγγελία για ξυλοδαρμό 6χρονου σε δημοτικό σχολείο της Πάφου

Κύπρος: Σοβαρή καταγγελία για ξυλοδαρμό 6χρονου σε δημοτικό σχολείο της Πάφου Facebook Twitter
0

Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε ένας 6χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο της Πάφου στην Κύπρο, σύμφωνα με καταγγελία.

Ειδικότερα σε άσχημη κατάσταση βρήκε μητέρα το 6χρονο παιδί της -σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία- όταν πήγε χθες να το παραλάβει από το Δημοτικό Σχολείο όπου φοιτά στην Πάφο.


Όταν η μητέρα ρώτησε τον 6χρονο τί είχε συμβεί, ο μαθητής είπε ότι μεγαλύτερα παιδιά από το σχολείο του, τον χτύπησαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Η μητέρα πήρε το παιδί της στο Νοσοκομείο όπου κρατείται για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια λειτουργίας της σχολικής μονάδας που φοιτά ο 6χρονος, όταν κατά το τελευταίο διάλειμμα το αγόρι φέρεται να περικυκλώθηκε από συμμαθητές του που τον απειλούσαν και στη συνέχεια τον χτύπησαν.

Μετά την καταγγελία της μητέρας στις Αρχές, άρχισε η λήψη καταθέσεων από τους εμπλεκόμενους αλλά και από πρόσωπα σχολείου. Ενήμερος για το περιστατικό είναι και ο Σύνδεσμος γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης που αναμένει και τη διερεύνηση από την Αστυνομία. «Είναι σοβαρό. Θα αναμένουμε ενημέρωση και από το Επαρχιακό Γραφείο της Πάφου» είπε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σωτήρης Χριστοφής.

Με πληροφορίες από Cyprustimes /Sigmalive / dialogos /pafospress

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ