Στη δημοσιότητα εικόνα του άνδρα που έπεσε από αεροπλάνο σε κήπο στο Λονδίνο

Στη δημοσιότητα εικόνα του άνδρα που έπεσε από αεροπλάνο σε κήπο στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Η αστυνομία προσπαθώντας να εντοπίσει έναν άνθρωπο του οποίου το παγωμένο πτώμα έπεσε από αεροπλάνο σε κήπο στο Λονδίνο  κυκλοφόρησε μια εικόνα e-fit του προσώπου του, με την ελπίδα ότι θα αναγνωριστεί.

Οι ερευνητές, οι οποίοι επίσης δημοσιοποίησαν εικόνες μιας τσάντας που βρέθηκε στα μηχανήματα προσγείωσης του αεροσκάφους με μικρό αριθμό νομισμάτων της Κένυας, πιστεύουν ότι ο άνδρας ήταν ηλικίας 30 ετών, αλλά είναι κάτι που δεν μπορούν να πουν με σιγουριά.

Ο Δρ. Paul Graves δήλωσε ότι η αστυνομία είχε διεξάγει έρευνες για το περιστατικό που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, το οποίο χαρακτήρισε πολύ θλιβερό. «Αυτός ο άνθρωπος έχει μια οικογένεια κάπου, και οι δικοί του πρέπει να μάθουν τι έχει συμβεί στον αγαπημένο τους», πρόσθεσε.

Oι εικόνες που οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα:

Στη δημοσιότητα εικόνα του άνδρα που έπεσε από αεροπλάνο σε κήπο στο Λονδίνο Facebook Twitter
Με την τεχνολογία Electronic Facial Identification Technique οι αρχές δημιούργησαν μια εικόνα του πώς έμοιαζε ο άτυχος άνδρας που έπεσε από αεροπλάνο
Στη δημοσιότητα εικόνα του άνδρα που έπεσε από αεροπλάνο σε κήπο στο Λονδίνο Facebook Twitter

«Η έρευνά μας περιελάμβανε επαφές με τις αρχές της Κένυας, από όπου έφυγε η πτήση, αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές μας να εντοπίσουμε αυτόν τον άνθρωπο αποδείχτηκαν άκαρπες. Ελπίζω απελευθερώνοντας αυτή την εικόνα e-fit κάποιος γνωστός του θα τον αναγνωρίσει και θα έρθει σε επαφή», πρόσθεσε ο Graves.

Στον μηχανισμό προσγείωσης, που εκτιμάται πως είχε κρυφτεί ο άνδρας για να ταξιδέψει, βρέθηκαν επίσης φιάλες νερού και αναψυκτικά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με την έρευνα ζητείται να καλέσει την Μητροπολιτική αστυνομία.

Η πτήση, από την οποία ο άνθρωπος πιστεύεται ότι έχει πέσει, έχοντας ήδη πεθάνει στον αέρα, ήταν της εταιρείας Kenya Airways από το Ναϊρόμπι στο Χίθροου. 

Ένας κάτοικος δήλωσε τον Ιούνιο ότι το παγωμένο πτώμα είχε πέσει στον κήπο τους, περίπου ένα μέτρο από έναν άλλο άνθρωπο που έκανε ηλιοθεραπεία.  Η είδηση είχε προκαλέσει σοκ και έκανε το γύρο του κόσμου ενώ μέχρι και σήμερα οι αρχές έχουν σε ένα νεκροτομείο.  Με αφορμή το περιστατικό αυτό οι αρχές τονίζουν πως οι λαθρεπιβάτες που κρύβονται στο μηχανισμό απογείωσης κινδυνεύουν με θάνατο αμέσως μετά την απογείωση της πτήσης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM