«Είναι μια ενοχλητική συνήθεια αλλά ξεπεράστε το!»: Η Χίλαρι Κλίντον για τα «χουφτώματα» του Τζο Μπάιντεν

«Είναι μια ενοχλητική συνήθεια αλλά ξεπεράστε το!»: Η Χίλαρι Κλίντον για τα «χουφτώματα» του Τζο Μπάιντεν Facebook Twitter
4

Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι οι διαχυτικές τάσεις του Τζο Μπάιντεν που πολλές φορές έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες, είναι απλά μια «λίγο ενοχλητική συνήθεια» και καλό θα είναι «να το ξεπεράσει» ο κόσμος.

Στη συνέντευξή της στο αμερικανικό People, η πρώην υποψήφια Πρόεδρος ερωτήθηκε για τις κατά καιρούς έντονα «διαχυτικές» τάσεις του πρώην Αντιπροέδρου νυν υποψηφίου (και επικρατέστερου μάλλον μέχρι στιγμής) για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες.

«Κάτι έχω ακούσει σχετικά», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον σχετικά με τα «ανάρμοστα αγγίγματα» του Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας αυτή τη συμπεριφορά ως «μια λίγο ενοχλητική συνήθεια» και καλώντας το κοινό να το «ξεπεράσει το θέμα» διότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα:

«Αν απομονώσει κανείς οποιονδήποτε σηκώσει το κεφάλι του πάνω από το παραπέτο και δηλώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος, κάτι θα του βρει... κάποια εκνευριστική συνήθεια ή κάποιου τύπου συμπεριφορά που θα αναλυθεί μέχρις εσχάτων μέχρι να προκύψουν ανάρμοστα ή αμφιλεγόμενα στοιχεία... Μπορούμε να το κάνουμε με οποιονδήποτε. Θέλω να πω, πρόκειται για σπορ με πολλούς θεατές. Όμως ο πραγματικός, ο τωρινός και ξεκάθαρος κίνδυνος για τη χώρα είναι αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται σήμερα στο Οβάλ Γραφείο... Οπότε, [αυτό με τον Μπάιντεν] ξεπεράστε το!».

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
{Όμως ο πραγματικός, ο τωρινός και ξεκάθαρος κίνδυνος για τη χώρα είναι αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται σήμερα στο Οβάλ Γραφείο... Οπότε, [αυτό με τον Μπάιντεν] ξεπεράστε το!».}. Δηλαδή, η Χίλαρι Κλίντον προτείνει, στην θέση του πλανηταρχη, αντί για τον τωρινό σεξουαλικό παρενοχλητή να εκλέξουν έναν άλλον σεξουαλικό παρενοχλητή.Υπέροχη πρόταση για τις γυναίκες ψηφοφόρους!
"Αν απομονώσει κανείς οποιονδήποτε(...), κάτι θα του βρει." Σίγουρα όλοι έχουμε ελαττώματα. Αλλά ελάττωμα είναι το να είσαι φωνακλάς ή ανυπόμονος ή νευρικός. Αυτό που κάνει ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ελάττωμα, είναι σεξουαλική παρενόχληση!
Ναι, τα παπουδια που δεν χάνουν ευκαιρία να σε πιάσουν το μάγουλο είναι σπαστικά αλλά καμία σχέση με "χουφτώματα" λέξη που παραπέμπει ευθέως σε σεξουαλικη παρενόχληση. Μύρια κακά έχει ο Μπαιντεν, αυτό όμως δεν είναι ένα από αυτά.
Το άρθρο λέει ότι ο Τζο Μπάιντεν "πολλές φορές έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες". Αυτό εμένα μου φαίνεται σεξουαλική παρενόχληση!