Επιφυλακή και μέτρα ασφαλείας για το Τζόκερ - Στρατός και αστυνομία σε επαγρύπνηση στο Λος Άντζελες

Επιφυλακή και μέτρα ασφαλείας για το Τζόκερ - Στρατός και αστυνομία σε επαγρύπνηση στο Λος Άντζελες Facebook Twitter
Η βία του Τζόκερ και μια αιματηρή επίθεση το 2012 προκαλούν ανησυχία στις αρχές
0

Tόσο ο Αμερικανικός Στρατός όσο και το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες θα είναι σε επιφυλακή, και μία αλυσίδα κινηματογράφων έχει απαγορεύσει μάσκες και μεταμφιέσεις, κατά τη διάρκεια της προβολής του Τζόκερ.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι οι αξιωματικοί θα έχουν έντονη παρουσία στους κινηματογράφους κατά τη διάρκεια προβολών του φιλμ.


Εν τω μεταξύ, το αμερικανικό δίκτυο CNN μεταδίδει πως ο Αμερικανός Στρατός επιβεβαίωσε ότι είχε στείλει ένα υπόμνημα στις αρχές στο Fort Sill της Οκλαχόμα για πιθανή βίαιη απειλή που εντοπίστηκε σε συζήτηση στο dark web σχετικά με την ενδεχόμενη στοχοποίηση ενός κινηματογράφου κατά την πρεμιέρα της ταινίας.


Το σκοτεινό θέμα της ταινίας έχει επαναφέρει αναμνήσεις από μια επίθεση το 2012 κατά την οποία σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι και 70 τραυματίστηκαν σε νυχτερινή προβολή της ταινίας The Dark Knight Rises στην Aurora του Κολοράντο. «Ενώ δεν υπάρχουν αξιόπιστες απειλές στην περιοχή του Λος Άντζελες, το Αστυνομικό Τμήμα θα διατηρήσει υψηλό το επίπεδο επιφυλακής γύρω από κινηματογραφικές αίθουσες», αναφέρει η δήλωση του LAPD τονίζοντας πως οι πολίτες δεν θα πρέπει να φοβούνται, αλλά να είναι σε επαγρύπνηση.

Εν τω μεταξύ, η Landmark Theaters, η οποία λειτουργεί 52 σινεμά σε 27 αγορές, έχει επεκτείνει την απαγόρευση για μάσκες, μεταμφιέσεις και όπλα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προβολής του Τζόκερ. Η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει τις διαδικασίες, αλλά η πολιτική αναφέρει συγκεκριμένα την ταινία Τζόκερ.


«Δεν επιτρέπονται μάσκες, βαμμένα πρόσωπα ή κοστούμια στα θέατρα μας», ανέφερε η εταιρεία σε μια δήλωση που περιλαμβάνεται στο κάτω μέρος της σελίδας για προπληρωμένες αγορές εισιτηρίων στην ιστοσελίδα για Landmark.

Η ταινία Τζόκερ κάνει την επίσημη πρεμιέρα της την Πέμπτη και στην Ελλάδα χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει για την ώρα ανακοινώσεις αντίστοιχου τύπου από τις αίθουσες προβολής.




Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ