Νέα προειδοποίηση Ερντογάν για προσφυγικό: «Ή θα γίνει αυτό που λέμε ή θα ανοίξουμε τις πύλες»

Νέα προειδοποίηση Ερντογάν για προσφυγικό: «Ή θα γίνει αυτό που λέμε ή θα ανοίξουμε τις πύλες» Facebook Twitter
0

 Την απειλητική ρητορική της Τουρκιας περί «ανοίγματος των πυλών στους πρόσφυγες» επανέλαβε το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ξεκαθαρίσαμε στην Ευρώπη πως ή θα μοιραστούν το βάρος η θα ανοίξουμε τις πύλες μας, διότι εμείς δαπανήσαμε 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Τουρκία πώς θα αντέξει στο βάρος των 4 εκατομμυρίων προσφύγων; Μη μας παρεξηγήσουν... Ή θα γίνει αυτό που λέμε, ή δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να ανοίξουμε τις πύλες μας, ας το σκεφτούν λίγο και εκείνοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

«Εμείς ήδη 3.000 πρόσφυγες τους εγκαταστήσαμε στη ζώνη ασφαλείας, σχεδιάζουμε να εγκαταστήσουμε 1 εκατομμύριο πρόσφυγες στη ζώνη ασφαλείας» τόνισε ο Ερντογάν αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Συρία. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Διεθνή / 5 τρόποι με τους οποίους η AI θα μπορούσε να διαστρεβλώσει την ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Πάπα

Ο πάπας Λέων ΙΔ' προειδοποιεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μεταμορφώσει βαθιά την κοινωνία, συγκεντρώνοντας ισχύ, ενισχύοντας τις ανισότητες και αλλοιώνοντας την ανθρώπινη κρίση
THE LIFO TEAM