Νεκρός άνδρας στο Burning Man, στο φεστιβάλ της ερήμου - Ξεκίνησε έρευνα

Νεκρός άνδρας στο Burning Man, στο φεστιβάλ της ερήμου - Ξεκίνησε έρευνα Facebook Twitter
0

Ο θάνατος ενός νεαρού άνδρα στο φεστιβάλ Burning Man στην έρημο της Νεβάδα, ερευνάται ως ύποπτος, λένε οι αρχές.

Ο Shane Billingham, 33 ετών, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του την Πέμπτη. Ο Billingham, κάτοικος της Νέας Ζηλανδίας, βρέθηκε να έχει «δηλητηριώδη» επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα στο αίμα του, ανέφερε η αστυνομία. Συμμετέχοντες του φεστιβάλ, που τον εντόπισαν αρχικά, του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο.

Η εξέταση από τον ιατροδικαστή έδειξε ότι ο Βillingham είχε «συγκέντρωση μονοξειδίου του άνθρακα στο αίμα του, σε επίπεδα που θεωρούνται δηλητηριώδη και επικίνδυνα», αλλά και πως είχε κάνει χρήση ουσιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση και την αστυνομική έρευνα δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Νεκρός άνδρας στο Burning Man, στο φεστιβάλ της ερήμου - Ξεκίνησε έρευνα Facebook Twitter

Ένας από τους φίλους του Billingham, ο Steve MacWithey, είπε στο περιοδικό Reno Gazette Journal ότι ήταν «ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ». Η αδελφή του εκίνησε μια ηλεκτρονική καμπάνια συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την επιστροφή της σορού στη Νέα Ζηλανδία.

Το Burning Man είναι ένα μουσικό και καλλιτεχνικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται ετησίως στην έρημο Black Rock της βορειοδυτικής Νεβάδα, περίπου 160 χιλιόμετρα (100 μίλια) από το Reno.

Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται μεταξύ 25 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου, περιγράφεται ως μια προσωρινή μητρόπολη αφιερωμένη στην κοινότητα, την τέχνη και την ελευθερία έκφρασης.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ