Αιματηρή ταυροδρομία στην Ισπανία - Νεκρός θεατής από χτυπήματα ταύρου

Αιματηρή ταυροδρομία στην Ισπανία - Νεκρός θεατής από χτυπήματα ταύρου Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ένας θεατής ταυροδρομίας στην Ισπανία βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας ταύρος τον παρέσυρε και τον χτυπούσε με τα κέρατά του. 

Το γεγονός συνέβη χθες, Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας ταυροδρομίας στην πόλη Cuéllar. Ένας 62χρονος «χτυπήθηκε στο στήθος και στον λαιμό από τα κέρατα του ταύρου και τίποτα δεν μπορούσε να γίνει για να σωθεί», δήλωσε σε τοπικά Μέσα ο Carlos Fraile, δήμαρχος της πόλης. 

Ο άνδρας ήταν θεατής του φεστιβάλ και όχι ένας από τους δρομείς που τρέχουν μπροστά από τους ταύρους, όταν τα ζώα απελευθερώνονται. Ο ταύρος έσπρωξε τον άνδρα σε ένα χωράφι και τον χτύπησε με τα κέρατά του. 

Αιματηρή ταυροδρομία στην Ισπανία - Νεκρός θεατής από χτυπήματα ταύρου Facebook Twitter
ΕΡΑ

Η Ισπανία είναι διάσημη για τις ταυροδρομίες της οι οποίες διεξάγονται σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι πιο διάσημες ταυροδρομίες πραγματοποιούνται στο Φεστιβάλ του Σαν Φερμίν, στη Παμπλόνα, στην Βόρεια Ισπανία.

Εκεί, εκατοντάδες άτομα από όλον τον κόσμο, βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να τρέξουν μπροστά από ταύρους στους δρόμους της πόλης. 


Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ