Αιματηρή ταυροδρομία στην Ισπανία - Νεκρός θεατής από χτυπήματα ταύρου

Αιματηρή ταυροδρομία στην Ισπανία - Νεκρός θεατής από χτυπήματα ταύρου Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ένας θεατής ταυροδρομίας στην Ισπανία βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας ταύρος τον παρέσυρε και τον χτυπούσε με τα κέρατά του. 

Το γεγονός συνέβη χθες, Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας ταυροδρομίας στην πόλη Cuéllar. Ένας 62χρονος «χτυπήθηκε στο στήθος και στον λαιμό από τα κέρατα του ταύρου και τίποτα δεν μπορούσε να γίνει για να σωθεί», δήλωσε σε τοπικά Μέσα ο Carlos Fraile, δήμαρχος της πόλης. 

Ο άνδρας ήταν θεατής του φεστιβάλ και όχι ένας από τους δρομείς που τρέχουν μπροστά από τους ταύρους, όταν τα ζώα απελευθερώνονται. Ο ταύρος έσπρωξε τον άνδρα σε ένα χωράφι και τον χτύπησε με τα κέρατά του. 

Αιματηρή ταυροδρομία στην Ισπανία - Νεκρός θεατής από χτυπήματα ταύρου Facebook Twitter
ΕΡΑ

Η Ισπανία είναι διάσημη για τις ταυροδρομίες της οι οποίες διεξάγονται σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι πιο διάσημες ταυροδρομίες πραγματοποιούνται στο Φεστιβάλ του Σαν Φερμίν, στη Παμπλόνα, στην Βόρεια Ισπανία.

Εκεί, εκατοντάδες άτομα από όλον τον κόσμο, βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να τρέξουν μπροστά από ταύρους στους δρόμους της πόλης. 


Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM