LIVE!

Βραζιλία: Νεκρός ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε λεωφορείο

Βραζιλία: Νεκρός ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε λεωφορείο Facebook Twitter
0

Νεκρός είναι ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους επιβάτες λεωφορείου στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, νωρίτερα την Τρίτη.


Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι «εξουδετέρωσαν» τον ένοπλο που κρατούσε νωρίτερα την Τρίτη ως ομήρους 31 επιβάτες ενός λεωφορείου, περίπου τέσσερις ώρες μετά την έναρξη του περιστατικού στη μεγάλη γέφυρα που ενώνει το Ρίο ντε Ζανέιρο με τη γειτονική πόλη Νιτερόι.

«Ήταν απαραίτητο να πυροβολήσουμε» τον άνδρα, δήλωσε στo τηλεοπτικό δίκτυο Globo ο συνταγματάρχης Μάουρο Φλίες, ο οποίος διευκρίνισε πως 31 άνθρωποι είχαν συλληφθεί ως όμηροι πάνω στο λεωφορείο και όχι 16 όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP /Reuters / BBC

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM