Αθλητική φανέλα που φορούσε ο Ομπάμα ως μαθητής πουλήθηκε για 120.000 δολάρια

Αθλητική φανέλα που φορούσε ο Ομπάμα ως μαθητής πουλήθηκε για 120.000 δολάρια Facebook Twitter
0

Η φανέλα με την οποία έπαιζε μπάσκετ στην ομάδα του γυμνασίου του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα πουλήθηκε χθες Δευτέρα σε δημοπρασία έναντι 120.000 δολαρίων, ανακοίνωσε ο οίκος που οργάνωσε την πώληση στην Πολιτεία Τέξας.

Η φανέλα, η οποία έχει τον αριθμό 23, ανήκε στον Ομπάμα όταν ήταν 18 ετών κι έπαιζε στο λύκειο Πούναχου, στη Χαβάη, όπου ζούσε τότε, εξήγησε ο οίκος δημοπρασιών Heritage Auctions.

Πριν από την πώλησή της, είχε εκτιμηθεί πως θα εισέφερε περίπου 100.000 δολάρια.

Είναι γνωστό πως ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα αγαπάει το μπάσκετ, παίζοντας συχνά ενώ ήταν ακόμα ένοικος του Λευκού Οίκου. Συγκεκριμένα έπαιζε με μέλη του προσωπικού της προεδρίας, διασημότητες, παλαίμαχους και εν ενεργεία παίκτες, ακόμα και επισκέπτες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

Διεθνή / Ο Τραμπ ξεκινά εκστρατεία καταστολής της «απάτης» στις πολιτείες των Δημοκρατικών

Συλλήψεις στην Καλιφόρνια - Ο Τραμπ όρισε υπεύθυνο της εκστρατείας τον αντιπρόεδρό του δηλώνοντας πως ο νέος ρόλος του θα είναι «καθοριστικός για το πόσο σπουδαίο θα είναι το μέλλον της χώρας μας»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM