Σφοδρή καταιγίδα στην Κωνσταντινούπολη: Πλημμύρισε το Μεγάλο Παζάρι - Ένας νεκρός

Σφοδρή καταιγίδα στην Κωνσταντινούπολη: Πλημμύρισε το Μεγάλο Παζάρι - Ένας νεκρός Facebook Twitter
0

Έντονη καταιγίδα σήμερα έπληξε την Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν μεγάλες περιοχές της πόλης, μεταξύ των οποίων και το Μεγάλο Παζάρι, αλλά και να χάσει τη ζωή του ένας άστεγος.

Επίσης προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες της πόλης, τόσο στα λεωφορεία και το μετρό, όσο στα φέριμποτ που πλέουν στον Κεράτιο.

Στο Μεγάλο Παζάρι το νερό έφτασε μέχρι τους αστραγάλους. 

Ένας άστεγος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Ουνκαπανί στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης εξαιτίας των πλημμυρών, ανέφερε στο Twitter ο εκπρόσωπος της δήμου της Κωνσταντινούπολης.

Σοβαρά προβλήματα λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων έχουν δημιουργηθεί στις στις παραλίες του τομέα Μπακίρκιοϊ και ένα τμήμα ενός από τους κύριους αυτοκινητόδρομους της πόλης, ενώ το νερό πλημμύρισε μια υπόγεια διάβαση όπου βρίσκονται πολλά καταστήματα στη συνοικία Εμίνονου.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το AKOM ανέφερε πως 114 κιλά βροχής ανά τετραγωνικό μέτρο έπεσαν στον τομέα Φατίχ, όπου βρίσκεται το Μεγάλο Παζάρι, καθώς και οι περιοχές Ουνκαπανί και Εμίνονου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ