Πτώση αγοριού από την Tate Modern: Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στη σπονδυλική στήλη

Πτώση αγοριού από την Tate Modern: Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στη σπονδυλική στήλη Facebook Twitter
EPA
0

Εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στη σπονδυλική στήλη υπέστη ο 6χρονος που έπεσε από τον 10ο οροφο της Tate Modern στο Λονδίνο.


Ειδικότερα, το 6χρονο αγόρι από τη Γαλλία, που έσπρωξε ένας 17χρονος από τον 10ο όροφο της γκαλερί Tate Modern στο Λονδίνο, υπέστη πολλαπλά κατάγματα, ιδίως στη σπονδυλική στήλη, καθώς και εγκεφαλική αιμορραγία, έγινε σήμερα γνωστό από την κατηγορούσα αρχή, κατά την πρώτη εμφάνιση στο δικαστήριο του φερόμενου ως δράστη.

Το παιδί, το οποίο επισκεπτόταν το Λονδίνο με την οικογένειά του, υπέστη επίσης κατάγματα στα πόδια και στα χέρια, εξήγησε ο εισαγγελέας Σίαν Μόργκαν. Ο μικρός Γάλλος έπεσε από την εξέδρα παρατήρησης, στον 10ο όροφο του μουσείου μοντέρνας τέχνης, καταλήγοντας σε οροφή του 5ου ορόφου. Νοσηλεύεται σε «κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση» κι έχει στο πλευρό του, στο νοσοκομείο, την οικογένειά του, ανέφερε η αστυνομία.

  

Ο δράστης, ένας έφηβος από τη Βρετανία, τα στοιχεία του οποίου δεν μπορούν να αποκαλυφθούν για νομικούς λόγους, συνελήφθη επιτόπου. Εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ανηλίκων του Μπρόμλεϊ (νοτιοανατολικό Λονδίνο), αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 Φορώντας γκρι φόρμα, με κοντά μαλλιά, αξύριστος, εμφανίστηκε ήρεμος ενώπιον του δικαστηρίου και δεν πήρε τον λόγο παρά μόνο για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του και τη διεύθυνσή του, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος δεν γνώριζε το θύμα.

Ο νεαρός δράστης παραμένει υπό προσωρινή κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης εκ νέου την Πέμπτη, στο κακουργιοδικείο του Ολντ Μπέιλι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP / Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ