Αναστάτωση προκλήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στην Κύπρο όταν τμήμα ψευδοροφής κατέρρευσε σε θάλαμο με θερμοκοιτίδες νεογνών.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα το τμήμα της ψευδοροφής κατέρρευσε τη στιγμή που στο χώρο βρισκόταν νεαρή μητέρα η οποία θήλαζε το μωρό της. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη κι έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση - καταγγελία που έγινε μέσω Facebook.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μετά την κατάρρευση του τμήματος της ψευδοροφής, το δωμάτιο εκκενώθηκε ωστόσο για αρκετές ώρες μετά, από το σημείο έσταζαν νερά μέσα στο θάλαμο. 

 

 

 

Ο Γενικός εκτελεστικός διευθυντής του νοσοκομείου, Χρίστος Νικολάου απέδωσε την πτώση της οροφής σε ατυχές περιστατικό που θα μπορούσε να συμβεί. Όπως ανέφερε αυτό έγινε μετά από διαρροή νερού που υπήρξε στον επάνω όροφο μετά από το σπάσιμο σωλήνα.


«Είναι κάτι που δεν μπορούσε να προβλεφθεί. Το νοσοκομείο κλιματίζεται καθ' όλο το 24ωρο και σε όλη την έκταση των 35,000 τετραγωνικών μέτρων. Δυστυχώς σε εκείνο το σημείο συγκεντρώθηκε νερό στο ψευδοτάβανο, πήρε βάρος και είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του» δήλωσε ο κ. Νικολάου.

 

 

 

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι δεν διέτρεξε κίνδυνο κανένας από τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Τμήμα και στον συγκεκριμένο θάλαμο και ότι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Χαρακτήρισε δε ως ατυχές το συμβάν και εξήγησε ότι πρόκειται για πολύ ελαφρύ υλικό φτιαγμένο από γυψοσανίδα.

 

Με πληροφορίες από Alphanews/ANT1/Philenews/sigmalive

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr