Οι κάτοικοι στη Λουιζιάνα οχυρώνονται στα σπίτια τους περιμένοντας επικίνδυνο κύκλωνα

Οι κάτοικοι στη Λουιζιάνα οχυρώνονται στα σπίτια τους περιμένοντας επικίνδυνο κύκλωνα Facebook Twitter
Η τροπική καταιγίδα Μπάρι προτού αναβαθμιστεί σε κυκλώνα
0

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λουιζιάνα καθώς η τροπική καταιγίδα Μπάρι αναβαθμίστηκε σε κυκλώνα κατηγορίας 1.

Όσοι κάτοικοι δεν εκκένωσαν τις ευάλωτες περιοχές κλείνονται στα σπίτια τους περιμένοντας τον δυνητικά επικίνδυνο κύκλωνα.

Η τροπική καταιγίδα Μπάρι αναβαθμίστηκε σε κυκλώνα κατηγορίας 1, στην πεντάβαθμη κλίμακα, ενώ προσεγγίζει τη Λουϊζιάνα, ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ.

«Επικίνδυνη άνοδος της στάθμης των υδάτων, ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν τις βορειοκεντρικές ακτές του Κόλπου» του Μεξικού, αναφέρουν οι μετεωρολόγοι στο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσαν στις 18.00 ώρα Ελλάδας, όπου διευκρινίζουν ότι ο κυκλώνας συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν στα 120χλμ/ώρα κι ότι αναμένεται να εξασθενίσει, αφού φθάσει στη Λουϊζιάνα.

Ο κυκλώνας θα πλήξεις περισσότερο περιοχές στα δυτικά της Νέας Ορλεάνης και οι αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι οι πλημμύρες και οι καταιγίδες θα μπορούσαν να είναι απειλητικές για τη ζωή. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από περιοχές σε κίνδυνο και οι υπόλοιποι έχουν σπεύσει να βρουν καταφύγιο. Περισσότερα από 60.000 νοικοκυριά ήταν ήδη χωρίς ρεύμα το Σάββατο το πρωί. Όλες οι πτήσεις προς και από το Διεθνές Αεροδρόμιο Louis Armstrong της Νέας Ορλεάνης ακυρώθηκαν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM