Προκαλεί ο Μπαχτσελί: Ο Τσίπρας είναι μια «κουτσή πάπια» - Ας βγει στο Αιγαίο να δει τι θα πάθει

Προκαλεί ο Μπαχτσελί: Ο Τσίπρας είναι μια «κουτσή πάπια» - Ας βγει στο Αιγαίο να δει τι θα πάθει Facebook Twitter
5

Σε προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προέβη για μία ακόμη φορά ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «κουτσή πάπια».  

Εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης παρότρυνε τον Έλληνα πρωθυπουργό να «πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη». Κατά τη διάρκεια ομιλίας το στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Μπαχτσελί είπε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα «παίζει με τη φωτιά». 

«Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η "κουτσή πάπια" ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν», πρόσθεσε κ. Μπαχτσελί. «H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

Κλείνοντας ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».

Διεθνή
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Πως φαίνεται ότι κάποιος είναι ραμολί, χωρίς καν να χρειαστεί να δεις την φωτογραφία του... "Κουτσή πάπια";;;; Σε λίγο θα τον πει και "φυματική σαρανταποδαρούσα"... εεε.... ναι.... οκ ... Τελικά δεν χρειάζεται να είσαι ραμολί για να λες τέτοια