Απεργία την Πρωτομαγιά

Ονδούρα: Συνετρίβη ιδιωτικό αεροπλάνο - Πέντε νεκροί

Ονδούρα: Συνετρίβη ιδιωτικό αεροπλάνο - Πέντε νεκροί Facebook Twitter
0

Ένα ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του από το νησί Ροατάν, κοντά στις ακτές της Ονδούρας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι πέντε επιβαίνοντες σε αυτό. 

Το αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα του Ατλαντικού με αποτέλεσμα να διαλυθεί ολοκληρωτικά η άτρακτος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι 5 νεκροί ήταν τουρίστες. Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Ονδούρας είπε πως τα 4 θύματα προέρχονταν από τις ΗΠΑ, ενώ η εθνικότητα του πέμπτου θύματος δεν είναι γνωστή. 

Οι τοπικές υπηρεσίες διάσωσης ανέφεραν πως οι 4 νεκροί ήταν από τον Καναδά ενώ και εκείνες δεν γνώριζαν την εθνικότητα του πέμπτου νεκρού. Η αιτία του δυστυχήματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Το αεροπλάνο που συνετρίβη ήταν τύπου Piper. 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ