Απεργία την Πρωτομαγιά

Σοκαρισμένη η Κύπρος με τις νεκρές γυναίκες σε φρεάτιο - Φόβοι για περισσότερα πτώματα και serial killer

Σοκαρισμένη η Κύπρος με τις νεκρές γυναίκες σε φρεάτιο - Φόβοι για περισσότερα πτώματα και serial killer Facebook Twitter
0

Ένα πρωτόγνωρο θρίλερ ζει σήμερα η Κύπρος καθώς στο φρεάτιο όπου εντοπίστηκε σήμερα η σορός άγνωστης γυναίκας, υπάρχουν ενδείξεις πως ίσως υπάρχουν και άλλα πτώματα.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις με τον εντοπισμό πτωμάτων στο φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού, μια υπόθεση που αρχικά έγινε γνωστή ως δολοφονία της Marry Rose και που πλέον παίρνει ακόμη πιο άσχημη τροπή.

Όλα ξεκίνησαν ενώ η Αστυνομία έψαχνε για το πτώμα της εξάχρονης Sierra, κόρης της Marry Rose η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο ίδιο φρεάτιο την περασμένη Κυριακή.

Όμως οι αρχές σήμερα βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρίτο πτώμα, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανήκει σε άλλη γυναίκα και όχι στην εξάχρονη.

Οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την 6χρονη αλλά στο φρεάτιο σήμερα τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και όλοι περιμένουν με αγωνία το πρωί της Κυριακής για να ξαναξεκινήσουν οι έρευνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εφημερίδα Φιλελεύθερος, οι δύο κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο το πτώμα της άγνωστης γυναίκας, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε πως: «Το γεγονός των ελλειπόντων προσώπων έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή και είναι ενήμερα όλα τα Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στις αστυνομικές διευθύνσεις. Στη βάση αυτών των δεδομένων και του συντονισμού θα γίνουν όλες οι εξετάσεις που πρέπει για να εντοπίσουμε εάν η συγκεκριμένη γυναίκα που έχει εντοπιστεί σήμερα, πρόκειται για ελλείπον πρόσωπο ή αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να μην έχει καταγγελθεί».

Ερωτηθείς, κατά πόσο ανησυχεί την αστυνομία η ανεύρεση δεύτερης σορού και ότι πλέον το έγκλημα εις βάρος της 38χρονης από τις Φιλιππίνες και της κόρης της δεν είναι έγκλημα πάθους αλλά κάτι πιο οργανωμένο , ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι υπάρχει προβληματισμός.

«Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για μια εξέλιξη που έχει γίνει πριν από λίγο για να είμαστε ξεκάθαροι ως προς ερώτημα, βεβαίως υπάρχει προβληματισμός και βεβαίως τα παίρνουμε όλα με σοβαρότητα, καθίσταται σίγουρα το έργο πιο δύσκολο και η σοβαρότητα παραμένει και οι προσπάθειες της αστυνομίας είναι εντατικοποιημένες από την πρώτη στιγμή» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος «Ορέστης» που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Ο 35χρονος ανέφερε στους ανακριτές ότι στραγγάλισε στο σπίτι του την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και ακολούθως μετέφερε το άψυχο πτώμα της στο μεταλλείο όπου και το πέταξε στο φρεάτιο.

Σοκαρισμένη η Κύπρος με τις νεκρές γυναίκες σε φρεάτιο - Φόβοι για περισσότερα πτώματα και serial killer Facebook Twitter

Το χρονικό και οι φόβοι για serial killer

Την Κυριακή (14/4) βρέθηκε από τουρίστες το πτώμα της, Marry Rose Tiburcio, σε φρεάτιο στην περιοχή του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό. Η γυναίκα μαζί με την 6χρονη κόρη της είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα τον περασμένο Μάιο.

Ο 35χρονος ύποπτος ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία χρησιμοποιούσε το προφίλ «Ορέστης» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή κατά την διάρκεια ανάκρισης.

Από το σημείο εκείνο η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν έντονη. Το βράδυ της Παρασκευής (19/4) ο ύποπτος οδήγησε μέλη της δύναμης σε συγκεκριμένη τοποθεσία στην περιοχή Ξυλιάτου.

Από το πρωί του Σαββάτου (20/4) εντατικοποιήθηκαν οι έρευνες με επίκεντρο τον εντοπισμό της 6χρονης.

Kαι ενώ όλοι έψαχναν το παιδί και τελικά βρέθηκαν μπροστά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη. Εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα το οποίο ανήκει σε γυναίκα.

Ήταν γυμνή και σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Ακόμα μεγαλύτερη φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εντός του φρεατίου να υπάρχουν και άλλοι σοροί.

Ο δράστης των δύο δολοφονιών είναι σαφές ότι έδρασε με πανομοιότυπο τρόπο. Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν γυμνές και δεμένες χειροπόδαρα. Επίσης επέλεξε να ξεφορτωθεί και τα δύο πτώματα στο ίδιο μέρος.

Με την εξακρίβωση της ταυτότητας της δεύτερης γυναίκας θα μπορέσει να διαφανεί κατά πόσον υπάρχουν και άλλα κοινά σημεία όπως η εθνικότητα.

Στο μεταξύ, την Κυριακή πραγματοποιείται εκδήλωση των Φιλιππινέζων που εργάζονται στην Κύπρο που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη της Marry Rose.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ Kαθημερινή Κύπρου/ Φιλελεύθερος 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ