Απεργία την Πρωτομαγιά

Η κυβέρνηση Ζάεφ διαψεύδει την ανταλλαγή του «Δρομέα»

Η κυβέρνηση Ζάεφ διαψεύδει την ανταλλαγή του «Δρομέα» Facebook Twitter
1

Απάντηση στο ενδεχόμενο ανταλλαγής αγαλμάτων μεταξύ των δύο χωρών έδωσε η κυβέρνηση Ζάεφ, μετά τον σάλο για το «Δρομέα» του Κώστα Βαρώτσου. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιακόφσκι διέψευσε πως ο «Δρομέας» θα μεταφερθεί από την Αθήνα στα Σκόπια και αντίστοιχα στην ελληνική πρωτεύουσα θα έρθει το άγαλμα που παραπέμπει στον Μέγα Αλέξανδρο και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών υπογράφτηκε προκειμένου να προωθήσει την συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες η οποία θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Εστιάζουμε στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Σύμφωνα με την Συμφωνία κατά την προσεχή περίοδο σε όλα τα μνημεία τα οποία αποτελούν κομμάτι της ελληνικής ιστορίας θα υπάρχει ειδική σήμανση και θα αναφέρονται ρητά ως τέτοια. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια άλλη πρωτοβουλία που εξετάζεται από την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας», δήλωσε ο Μποσνιακόφσκι στο Έθνος. 

Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Αγαπητέ Ζόραν, που διάβασες ότι το άγαλμα "θα μεταφερθεί" και όχι "προτάθηκε να μεταφερθεί" ;Μήπως αλήθεια σου το είχαν πει σαν - δημοκρατικά (μπρρρ...) - δεδομένο ;Με το πολιτικό ήθος αυτής της κυβέρνησης - και το Νόμπελ να ζητάει απτά επιχειρήματα -, δυστυχώς τίποτε δεν αποκλείεται.