Χάρτη με την Αθήνα εντός βεληνεκούς του πυραύλου Μπόρα δημοσίευσε τουρκική εφημερίδα

Χάρτη με την Αθήνα εντός βεληνεκούς του πυραύλου Μπόρα δημοσίευσε τουρκική εφημερίδα Facebook Twitter
0

Για «σοκ» και «πανικό» της Ελλάδας κάνει λόγο η τουρκική εφημερίδα AKGazete σε δημοσίευμά της, λόγω του βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας Μπόρα (BORA).

Για «κατάσταση σοκ» και «πανικό» της Ελλάδας λόγω του βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας Μπόρα (BORA), με βεληνεκές 280 χιλιομέτρων, κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος, με την εφημερίδα AKGazete να παραθέτει μάλιστα χάρτη με την απόσταση από τη Σμύρνη έως την Αττική, που είναι 230 χιλιόμετρα, μια έμμεση αλλά σαφής απειλή κατά της Ελλάδας στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων της Πέμπτης με το μπαράζ υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών.

H AKGazete παραθέτει μάλιστα χάρτη με την απόσταση από τη Σμύρνη έως την Αττική, που είναι 230 χιλιόμετρα, στέλνοντας άλλο ένα προκλητικό μήνυμα στην Ελλάδα.

 

Χάρτη με την Αθήνα εντός βεληνεκούς του πυραύλου Μπόρα δημοσίευσε τουρκική εφημερίδα Facebook Twitter

«Η επιτυχής δοκιμή του εθνικού πυραύλου Μπόρα, που κατασκευάζεται σε εγχώριες εγκαταστάσεις, προκάλεσε θόρυβο στα ελληνικά ΜΜΕ. Ο ελληνικός Τύπος την παρουσιάζει σαν «νέα πρόκληση από τους Τούρκους» σχολιάζει AKGazete, αναφέροντας και την παρουσίαση του θέματος από τον ΣΚΑΪ. «Τα ελληνικά MME και τα πολιτικά στελέχη είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς ο ελληνικός Tύπος αναλύει τη δοκιμή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM