Μια πολυσυντροφική σχέση τριών ανδρών στο Μουμπάι της Ινδίας είχε άσχημη κατάληξη με τον θάνατο του ενός από αυτούς.

 

Η αστυνομία συνέλαβε τον Ινδό Dhaval Unadka με την κατηγορία της επίθεσης και της δολοφονίας ενός από τους συντρόφους του.

 

Ο 25χρονος Parth Raval πέθανε έπειτα από χτύπημα που φέρεται να δέχθηκε με κηροπήγιο στο κεφάλι από τον Unadkat την προηγούμενη Κυριακή, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Times της Ινδίας.

 

Ο Raval, ο Unadkat και ο Mohammed Asif, όλοι τους 25 χρονών, ξεκίνησαν μια πολυσυντροφική σχέση έπειτα από διαδικτυακή γνωριμία. 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομική έρευνα, ο Unadkat εκνευρίστηκε με τον Asif, όταν εκείνος τον μπλόκαρε στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του, όπου τον βρήκε με τον Raval και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. 

 

Ο Asif ισχυρίζεται ότι ο Unadkat προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με ένα καλώδιο. Ο Raval επενέβη και τότε ο Unadka φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σιδερένιο κηροπήγιο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα στο κρανίο του.

 

Οι γιατροί σε νοσοκομείο του Μουμπάι εξέτασαν το κάταγμα αλλά ο Raval αρνήθηκε να του κάνουν ράμματα. Του συνέστησαν να μεταβεί σε άλλο νοσοκομείο με πιο προηγμένο εξοπλισμό, όμως ο ίδιος αποχώρησε και κατέληξε αργότερα, το ίδιο βράδυ.

 

Ο αστυνόμος Girish Anavkar δήλωσε πως ο Raval ζήτησε από τους γιατρούς να περιποιηθούν την πληγή του τοπικά, ώστε να μην του κάνουν ράμματα και δεν ακολούθησε τις συμβουλές τους.

 

Με πληροφορίες από τους Times of India