Μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες σπάζοντας εκατοντάδες καρύδια με το κεφάλι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες σπάζοντας εκατοντάδες καρύδια με το κεφάλι του (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Ένας Πακιστανός αθλητής πολεμικών τεχνών μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες σπάζοντας εκατοντάδες καρύδια με το κεφάλι του σε μόλις ένα λεπτό.

Ο 32χρονος Μοχάμεντ Ρασίντ Νασίμ κατάφερε να σπάσει 243 καρύδια σε 60 μόλις δευτερόλεπτα. Ανέβασε το βίντεο με την επιτυχημένη προσπάθεια του στο Facebook. 

Μάλιστα κάποια στιγμή το κεφάλι του μάτωσε, όμως στο τέλος δήλωσε πολύ χαρούμενος και είπε πως ο στόχος του είναι να σπάσει 50 παρόμοια παγκόσμια ρεκόρ. 

To προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ σημειώθηκε τον προηγούμενο μήνα από τον Ναβίρ Κουμάρ από την Ινδία, ο οποίος είχε καταφέρει να σπάσει 217 καρύδια στο ίδιο χρονικό διάστημα. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM