«Βόμβες» από την Αμαρόζα: H Μελάνια τιμωρεί τον Τραμπ με το ντύσιμό της και ανυπομονεί να τον χωρίσει

«Βόμβες» από την Αμαρόζα: H Μελάνια τιμωρεί τον Τραμπ με το ντύσιμό της και ανυπομονεί να τον χωρίσει Facebook Twitter
0

Αίσθηση προκαλούν οι αναφορές στην Μελάνια Τραμπ που γίνονται στο βιβλίο της Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν καθώς αναφέρεται ότι η Πρώτη Κυρία ανυπομονεί για την ώρα που ο σύζυγός της θα αφήσει της το Οβάλ Γραφείο ώστε να τον χωρίσει ενώ τον «τιμωρεί» με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Το γραφείο της Μελάνια Τραμπ αναγκάστηκε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς τη Δευτέρα, απαντώντας σε όσα γράφει η πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου.

Η εκπρόσωπος της Μελάνια δήλωσε στην Washington Examiner ότι οι δύο γυναίκες «σπάνια έως ποτέ αλληλεπιδρούσαν» κατά τη διάρκεια της εργασίας της Αμαρόζα στο Λευκό Οίκο και πρόσθεσε πως όσα κάνει η πρώην βοηθός του Τραμπ είναι απογοητευτικά.

Το βιβλίο περιέχει αρκετά αποσπάσματα σχετικά με το γάμο του αμερικανού προέδρου και της Μελάνια.

Γράφει ότι η Μελάνια Τραμπ χρησιμοποιεί τις ενδυματολογικές επιλογές της για να «τιμωρήσει» τον άντρα της. Γράφει επίσης ότι ανυπομονεί να έρθει η ώρα που θα τελειώσει η θητεία του Τραμπ ώστε να μπορεί να προχωρήσει με το διαζύγιο.

«Βόμβες» από την Αμαρόζα: H Μελάνια τιμωρεί τον Τραμπ με το ντύσιμό της και ανυπομονεί να τον χωρίσει Facebook Twitter

Το βιβλίο κάνει αναφορές στο φούξια πουκάμισο με τον φιόγκο (pussy bow) στο λαιμό που φορούσε η Μελάνια μετά την αποκάλυψη του σεξιστικού σχολίου «Grab them by the pussy» που είχε κάνει ο αμερικανός πρόεδρος, αλλά και στο τζάκετ το οποίο στην πλάτη του έγραφε: «Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;» το οποίο φόρεσε όταν επισκέφτηκε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό.

Ο Λευκός Οίκος κατηγόρησε την Ομαρόζα, η οποία απολύθηκε νωρίτερα φέτος, πως κατασκευάζει ιστορίες για να κερδίσει την προσοχή και να πουλήσει βιβλία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ