Kiki Challenge: Αυτό είναι το νέο trend που σαρώνει στους νέους, ανόητο και εξαιρετικά επικίνδυνο

Kiki Challenge: Αυτό είναι το νέο trend που σαρώνει στους νέους, ανόητο και εξαιρετικά επικίνδυνο Facebook Twitter
2

Στα social media ίσως έχετε να δει στα trends του feed σας τα hashtags #Kikichallenge, #Keke challenge ή InMyFeelings Challenge.

Ειδικά το τελευταίο είναι ο τίτλος ενός τραγουδιού του Drake που εκτός από παγκόσμια χορευτική τρέλα έχει εμπνεύσει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο και σίγουρα ανόητο trend που κυκλοφορεί ως πρόκληση μεταξύ νεαρών που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τις φιγούρες τους στο Twitter και στο Instagram. 

Τι επιτάσσει η πρόκληση; Το να κατέβει κάποιος από το εν κινήσει αυτοκίνητό του -στο ρελαντί- και να συνεχίσει να χορεύει στη μέση του δρόμου, με ανοιχτή την πόρτα του οδηγού για να τον βιντεοσκοπεί ο συνοδηγός του ή απλώς να έχει προγραμματίσει το κινητό να "γράφει" και από τα ηχεία να ακούγεται το δημοφιλές τραγούδι. 


Ήδη στα social media υπάρχει άπειρο υλικό με τραυματισμούς νέων ανθρώπων που είχαν τη φαεινή ιδέα να δοκιμάσουν το καινούριο trend, κάτι που έχει κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές σε διάφορα σημεία του πλανήτη να λάβει μέτρα. 

Συγκεκριμένα, στη Βομβάη η αστυνομία προειδοποιεί με σχετικό υλικό της τους νεαρούς οδηγούς να μην πηδούν εν κινήσει από το αμάξι τους για να χορέψουν, ενώ στη Φλόριντα όσοι το κάνουν και ανεβάζουν σχετικό υλικό στο διαδίκτυο τιμωρούνται με πρόστιμο 1000 δολαρίων και φυλάκιση.  

Πάντως, το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα βίντεο καταλήγουν με ελαφρύ ή σοβαρό τραυματισμό του ανεγκέφαλου επίδοξου χορευτή - πρωταγωνιστή τους, φαίνεται να λειτουργεί αποτρεπτικά για την ώρα.


Ειδικά, στο τελευταίο βίντεο, η κοπέλα που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση έπεσε και θύμα τσαντάκηδων...

Με στοιχεία από το Dazed.com

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια