Ο δεκάχρονος Άντονι είχε πει πως του αρέσουν τα αγόρια - Λίγες μέρες μετά πέθανε μετά από άγρια βασανιστήρια στο σπίτι του

Ο δεκάχρονος Άντονι είχε πει πως του αρέσουν τα αγόρια - Λίγες μέρες μετά πέθανε μετά από άγρια βασανιστήρια στο σπίτι του Facebook Twitter
2

Η μητέρα του Anthony Avalos, ενός 10χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πει σε μια κοινωνική λειτουργό πως είναι ομοφυλόφιλος λίγο πριν πεθάνει, πρόκειται να φυλακιστεί κατηγορουμένη για εμπλοκή στη δολοφονία του.

Η σύλληψη της Heather Barron, 28 ετών, στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνιας, ήρθε δύο ημέρες μετά από αυτή του φίλου της, Kareem Leiva. Η μητέρα κατηγορείται για δολοφονία, παιδική κακοποίηση και βασανιστήρια, δήλωσαν οι αρχές. Ο σύντροφός της κατηγορείται για δολοφονία, βασανιστήρια και θανατηφόρα επίθεση.

Ο δεκάχρονος Άντονι είχε πει πως του αρέσουν τα αγόρια - Λίγες μέρες μετά πέθανε μετά από άγρια βασανιστήρια στο σπίτι του Facebook Twitter

Ο μικρός Anthony, ο οποίος φέρεται να είχε πει πρόσφατα σε έναν κοινωνικό λειτουργό πως του αρέσουν τα αγόρια, βρέθηκε αναίσθητος στο διαμέρισμα της οικογένειας στις 20 Ιουνίου.

Είχε σοβαρά τραύματα στο σώμα του, αλλά η Barron είπε ότι ήταν αποτέλεσμα πτώσης. Πέθανε την επόμενη μέρα.

Το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών είχε λάβει πολλές αναφορές σχετικά με κακοποίηση του μικρού και των αδελφών του. Μέλη της οικογένειας, δάσκαλοι και σύμβουλο, δήλωσαν ότι ο Anthony και τα έξι αδέλφια του είχαν υποστεί βασανιστήρια με στέρηση τροφής, είχαν ξυλοκοπηθεί και κακοποιηθεί κατά το παρελθόν.

Ο δεκάχρονος Άντονι είχε πει πως του αρέσουν τα αγόρια - Λίγες μέρες μετά πέθανε μετά από άγρια βασανιστήρια στο σπίτι του Facebook Twitter

Το συμβούλιο εποπτικών αρχών του Λος Άντζελες ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα σχετικά με τον χειρισμό της υπόθεσης του Avalos από το DCFS και την επιβολή του νόμου.

Τα άλλα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το σπίτι. Χθες, πολλοί πολίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που επέτρεψαν να μείνει ο μικρός με την μητέρα, με αποτέλεσμα το θάνατό του. 

Η αστυνομία αρνήθηκε να πει εάν η ομοφοβία ήταν κίνητρο για το θάνατο του παιδιού και είπε ότι η υπόθεση ερευνάται ακόμη.

Τα μέλη της οικογένειας δήλωσαν ότι ο μικρός είχε προκαλέσει την οργή του συντρόφου της μητέρας  ο οποίος ήταν μέλος της ομοφοβικής συμμορίας MS-13. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Είναι μερικοί άνθρωποι με διάφορα συμπλέγματα, νοητικά και συναισθηματικά είτε εκ φύσεως ανίκανοι είτε σε περιβάλλον που τους βοήθησε να γίνουν και αντί να πάνε σε κανέναν ειδικό ψυχικής υγείας κάνουν σεξ και παιδιά. Τα παιδιά, όχι πως τ' αγαπάνε, αλλά είναι τόσο άδειοι με μίζεροι, αλλά και ανίκανοι στην ουσία να τα βάλουν ποτέ με κάποιον στο δικό τους ανάστημα έστω που προτιμούν αυτά τα πλασματάκια που βρίσκονται στο έλεος τους για να ξεσπάνε όλη την ανεπάρκειά τους. Τα κατηγορούν και ξεσπάνε για αθλιότητά τους σ' αυτά τα παιδιά. Όταν μιλάμε για κακοποιητικούς γονείς τέτοιου επιπέδου, δεν έχουμε να κάνουμε απλά με την ομοφοβία. Μπορεί να υπάρχει κι αυτοί, αλλά κι άλλοι γονείς-δυστυχώς- είναι ομοφοβικοί, αλλά δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους! Δεν είναι μια κανονικότητα, δεν είναι απλά ότι η κοινωνία τους έκανε έτσι (αν και συντελεί κι αυτή σε μεγάλο ποσοστό προφανώς) αλλά είναι ψυχικά ανισόρροποι. Το κακό είναι όταν είναι εμφανές και δεν γίνεται τίποτα, γιατί άλλες φορές κανείς δεν υποψιάζεται τίποτα.