Ζευγάρι έβγαζε selfie και σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από ύψος 40 μέτρων

Ζευγάρι έβγαζε selfie και σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από ύψος 40 μέτρων Facebook Twitter
3

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς προσπαθούσαν να βγάλουν μία selfie, σε μία δημοφιλή παραλία της Πορτογαλίας.

Το ζευγάρι έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 40 μέτρων. Οι αρχές πιστεύουν πως είχαν ανέβει σε ένα ύψωμα και προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφία με φόντο την παραλία «Praia dos Pescadores», στο γραφικό παραθαλάσσιο θέρετρο Ericeira.

Η εφημερίδα Manhã μετέδωσε ότι ένας υπάλληλος που καθάριζε την παραλία βρήκε τις σορούς τους το πρωί της Τρίτης.

«Όλα δείχνουν ότι η πτώση συνέβη όταν πιθανότατα προσπαθούσαν να βγάλουν μία selfie», δήλωσε ο Rui Pereira da Terra, επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης στο λιμάνι του Cascais, κοντά στη Λισαβόνα.

Όπως είπε, καθώς βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο ύψωμα, οι αξιωματούχοι πιστεύουν πως όταν τους έπεσε το τηλέφωνο, έσκυψαν να το πιάσουν, έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν.

Το ζευγάρι δεν έχει κατονομαστεί, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα η γυναίκα ήταν 30 ετών και ο άντρας 40 ετών. Επίσης, ήταν βρετανικής και αυστραλιανής καταγωγής, αλλά δεν έχουν δοθεί περαιτέρω διευκρινίσεις.

Μία άλλη πορτογαλική εφημερίδα, η Jornal de Notícias, σημείωσε πως τα πτώματα εντόπισαν ψαράδες, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με μία «σκηνή τρόμου».

«Αρχικά, όταν οι ψαράδες είδαν τα πτώματα από μακριά, σκέφτηκαν ότι μπορεί να είναι άνθρωποι που κοιμούνται στην παραλία. Μόνο όταν πλησίασαν, συνειδητοποίησαν ότι ήταν ένα νεκρό ζευγάρι και σοκαρίστηκαν με αυτό που είδαν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η πόλη Ericeira βρίσκεται περίπου 30 χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και προσελκύει πολλούς σέρφερ. Η παραλία της είναι γεμάτη με γκρεμούς. Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που τουρίστες πέφτουν από το συγκεκριμένο ύψωμα.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM
Νέα γεωπολιτική αναμέτρηση στον νότιο Ατλαντικό: Ο μυστικός στρατιωτικός διάλογος Βρετανίας - Αργεντινής

Διεθνή / Νέο γεωπολιτικό μέτωπο στον Νότιο Ατλαντικό: ΗΠΑ, Βρετανία και Αργεντινή απέναντι σε Κίνα και Ρωσία

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας και της Ρωσίας στον Νότιο Ατλαντικό. Η Βρετανία και η Αργεντινή επανεκκινούν αμυντικές συνομιλίες, ενώ ο πρόεδρος Μιλέι επιδιώκει στρατιωτικό εκσυγχρονισμό. Δείτε τις γεωστρατηγικές εξελίξεις
LIFO NEWSROOM
Συναυλία-ντροπή στο Ζάγκρεμπ: Φιλοναζιστικοί χαιρετισμοί από τον Μάρκο Πέρκοβιτς και χιλιάδες θεατές

Διεθνή / Συναυλία-ντροπή στο Ζάγκρεμπ: Φιλοναζιστικοί χαιρετισμοί από τον Μάρκο Πέρκοβιτς και χιλιάδες θεατές

Περισσότεροι από 500.000 θεατές στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία στην ιστορία της Κροατίας – Καταγγελίες για φασιστικά σύμβολα, συνθήματα και προκλητική ανοχή από τις αρχές
LIFO NEWSROOM
Δασμοί Τραμπ: Προς συμφωνία ΗΠΑ–ΕΕ για το εμπόριο πριν την προθεσμία της 9ης Ιουλίου

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Προς συμφωνία ΗΠΑ–ΕΕ για το εμπόριο πριν την προθεσμία της 9ης Ιουλίου

Με τις ΗΠΑ να απειλούν με δασμούς έως 50%, Ε.Ε. και ΗΠΑ διαπραγματεύονται μία προσωρινή εμπορική συμφωνία πριν την προθεσμία της 9ης Ιουλίου. Δείτε τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια